ANĐELA JE GODINU DANA STARIJA OD MOJE ĆERKE! Zvezdanova supruga Ana URNISALA Slavnića: On ima 24 godine, samo u ličnoj karti 46!

Autor:

Zadruga

20.12.2022

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Slavnić surova.

ANĐELA JE GODINU DANA STARIJA OD MOJE ĆERKE! Zvezdanova supruga Ana URNISALA Slavnića: On ima 24 godine, samo u ličnoj karti 46!

Foto: ST/D. Kadić/printscreen/instagram.com/zvezdanzadruga6

Vanbračna supruga Zvezdana Slavnića, Ana oglasila se na svom Instagram profilu gde je snimala lajv u kom je govorila o dešavanjima u Beloj kući.

- Pratite sa kim ste bili. Sve to nosi konsekvence jer napolju imate nekoga ko sve to gleda i koga sve to pogađa i boli - rekla je Ana pa progovorila o Zvezdanovom odnosu sa Aleksandrom:

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/zvezdanzadruga6

Ana Slavnić

- Meni nijedan odnos nije bio ni zdrav ni normalan i to sinoć poručuje da voli svoju ženu, danas ovo, sad ono, kontradiktornosti su velike što se njega tiče, ali ni to ne podržavam. Ako ovako rijaliti igra, ne treba tako da ga igra čovek od 46 godina. Meni ni Aleks ni Anđela nisu ništa krive, najlakše je svaliti krivicu na njih, ali ja njih ne krivim.

- Kada ste sa nekim 30 godina, onda 15 budete sa njim, od toga ga četiri, pa dve, pa ne znam koliko čekate da izađe, budete uz njega za sve, ne kažem da on nije bio za mene, ali mislim da ne postoje te pare. Možda sam i ja bila u iskušenjima dok je on bio tamo, šta mislite o tome? Kodekse znamo. Ne može neko da vam kaže: ''Ja ću se družiti sa njom, pa kad Ana dođe za Novu godinu, ja ću nju da pitam, pa ako mi Ana kaže ja ću da se sklonim'', a ti Anu ne poznaješ 15 godina, pa ne znaš šta joj smeta. Inače, ta devojčica je godinu dana starija od moje ćerke.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

Ana je nastavila sa komentarisanjem svog partnera, dok je u komentarima dobijala reči podrške.

- To što je dečko nesvestan kamera, pa misli da ono što je pričao Matoroj, da se ne čuje. Ne može niko da forsira druženje, kad su oni non stop zajedno. Dečko se smorio kad nije htela da igra sa njim, ali dobro, u principu da se razumemo, on ima nekih 23, 24 godine, po ličnoj karti samo 46 - rekla je ona, pa otkrila svoje mišljenje o Anđeli i Aleksandri:

- O Anđeli mislim da se folira. Smerna i poštena, malo sutra. A o Aleks mislim da je iskrenije duše sto posto od Anđele, nije do te mere pokvarena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
mina

20.12.2022 09:05

diyi ruke yeno covek neiyvljen postovanje gospodji ani

Sava

20.12.2022 13:13

Ana je u prravu za sve šta je napisala. Anđela je svesna svega i zna kako njihovo druženje izgleda i kako se šaputanjek komentariše napolju. Ni traga od one smerne i devojke sa kućnim vaspitanjem kakva je bila u prošloj sezoni a njenu mračmu i lukavu stranu je otkrio Mateja te pobegao od nje. Uz Karića i Aleka, najveća glumica i razočarenje je Anđela. Kažu neki gledaoci Zadruge da ko god se druži sa Đedovićem (i postane mu prijatelj ili osoba kojoj onn deli savete) , taj postane loš, pokvaren,sumnjičav,negativan,ljigav...Zašto mnogo ljudi tako priča? Zvezdan je nesnađen i u vremenu i prostoru, on misli da moče ponovo doživeti mladost i ne pomišlja kako Ana ovo podnosi.