MOKA SLAVNIĆ OTKRIVA: "Mojoj snajki preti, Zvezdan bi napustio Zadrugu, prija mu Anđela" (FOTO)

Autor:

Zadruga

20.12.2022

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moka Slavnić prokomentarisao je sina Zvezdana Slavnića!

MOKA SLAVNIĆ OTKRIVA: "Mojoj snajki preti, Zvezdan bi napustio Zadrugu, prija mu Anđela" (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Slavni košarkaš i otac rijaliti-učesnika Zvezdana Slavnića Zoran Moka Slavnić otvorio je dušu nakon što je snajka javno raskinula s njegovim sinom, pa otkrio da iza svega stoje fanovi Aleksandre Nikolić. Naime, Moka je za Rijaliti progovorio o pretnjama koje su Ani stizale na društvene mreže od grupa koje podržavaju Aleksandru Nikolić, s kojom je Zvezdan dovođen u vezu od samog početka rijalitija.

Foto: Srdjan Stevanovic

Moka Slavnić

 

- Ana je to uradila javno jer je dobijala razne pretnje. Prijavila je sve nadležnim organima jer je bila u strahu. Ovo što se dešava njoj nije redak slučaj. Poznajući Zvezdanovu srčanost, mislim da ga ni tenk ne bi zaustavio da zna za ove pretnje, odmah bi napustio "Zadrugu". Voleo bih da se posavetovala sa mnom pre javnog raskida, odmah bih joj rekao da su to prazne pretnje. Mada, lako je reći onome kome nisu pretili - rekao je Moka, koji se nada da će uspeti da ubedi Anu da ode s njim u Belu kuću za Novu godinu.

- Voleo bih kad bi njih dvoje rešili nesuglasice. Ana je bila stožer jer je držala sve pod kontrolom. Onda neko kaže da on stalno govori da je poštuje jer mu je čuvala majku dok je bio u zatvoru, jer je na početku govorio da mu je najveća ljubav. Pa ne mora 100 puta to da ponovi, on apostrofira ono što je ljudsko, a ljubavno, to znaju oni - zaključio je Moka, pa se osvrnuo na odnos Anđele Đuričić i Zvezdana, koji su bili vezani "sudbinskim lisicama" nekoliko dana.

Foto: Starsport

Moka Slavnić i Zvezdan Slavnić

 

- Evidentno je da Anđela i Zvezdan prijaju jedno drugom, meni je to simpatično, treba da se širi ljubav. Blizina utiče na situaciju. Mogli bismo da se kladimo na kladionici da li će nešto biti ili neće. Ako moram, kladio bih se da će ona da povuče prvi korak. Oni će, ako osećaju da pređu prag lepog ponašanja, to niko neće moći da spase jedno ili drugo - zaključuje Moka.

Slavni košarkaš Moka Slavnić osvrnuo se na ponašanje njegovog sina Zvezdana Slavnića u rijalitiju, pa otkrio detalje svog vaspitanja.

- Ceo život sam učio Zvezdana da bude mangup, ne baraba. Zašto je Ana rekla da im pravi svadbu? Videla je da je smešno, a ja bih drugačije rekao da vidim nešto drugačije. Ne želim da se baca slika na nešto što on nije uradio. On je platio regularno i zasluženo za sve njegove greške i za tuđe, a bio uvučen, on je platio. I ako postoji inkarnacija u životu, on ju je doživeo. Ni ja sina ne znam ovakvog, ali sam znao da je bio pravdoljubiv, da su ga napadale devojke uvek, ali da je znao da to balansira - rekao je Moka.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

 

Bivši košarkaš Zoran Moka Slavnić otkrio je da, pored svega što je video dosad u "Zadruzi 6", ne može da osudi sina za nešto što evidentno on nije uradio.

- Stalno me pitaju, da sam na poziciji snajke, kako bih reagovao, rekao sam da još nisam čuo da se pogledom prave deca. Da se ne šalim preterano jer i dalje mislim da ću možda uspeti mojim autoritetom da promenim Anino mišljenje. Kažu da je rijaliti psihološka igra, a za takvu igru ljudi treba da budu pametni. Ne mogu pogledom da se prave deca. Ne vidim baš mnogo njih koji su na to spremni, ali zato za prljavo, podmuklo, koristoljubivo i krajnje nemoralno ponašanje, to vidimo svaki dan - rekao je Slavnić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading