PROVERAVA ALEKSANDRINE RAČUNE! Slovenka SUMNJA u Dejana da je potkradao Nikolićevu, pa priznala: Završila sam u URGENTNOM!

Autor:

Zadruga

19.12.2022

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenka Nikolić sumnja u bivšeg zeta.

PROVERAVA ALEKSANDRINE RAČUNE! Slovenka SUMNJA u Dejana da je potkradao Nikolićevu, pa priznala: Završila sam u URGENTNOM!

Foto: Republika TV., Youtube.com printscreen

Aleksandra i Slovenka Nikolić

O odnosu Aleksandre Nikolić i Dejana Dragojevića priča se nedeljama unazad, a ona je stavila tačku na njihovu ljubav kada ga je javno prevarila sa Filipom Carem, iako je malo pre toga Dejan javno, preko svoj Jutjub kanala raskinuo sa njom.

Aleksandrina majka Slovenka Nikolić sumnja da je njenu ćerku bivši zet potkradao, jer joj je vratio kreditne kartice Aleksandrine, ali da misli da na njima nedostaje određeni iznos.

- Nisam se čula sa Dejanom. Zvala sam ga kada se vratio sa odmora, ali mi je on konstantno odbijao pozive. Nemam sa Dejanom nikakav kontakt. Vratio je pre nekoliko dana Aleksandrine kreditne kartice, ali još nisam išla da proverim koliko ima novca na računima. Znam tačno u dinar koliko je Aleksandra imala na svakom računu. Proveriću sve i ispitati - poručuje Slovenka i dodaje:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Slovenka Nikolić o ćerki Aleksandri

- Ako Aleksandra smatra da treba da bude sa Dejanom, neka se i pomire. Neka se on kloni moje ćerke i što dalje od nje. Nije to da se meni Car ne dopada, nego nije morao da iznese u javnost da je moja ćerka najgora od svih devojaka u “Zadruzi“. Govorio je sve vreme da je Aleksandra najlošiji čovek, a ona nijednu lošu reč za njega nije rekla i ja stojim iza toga.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević

Kako se dugo spekulisalo o odnosu Aleksandre i Zvezdana Slavnića, Slovenka tvrdi da tu ne postoji ništa.

- Svi su pričali o mojoj ćerki i Zvezdanu, ali na kraju između njih nema ništa. Ako gledaoci malo bolje pogledaju, Zvezdan i Anđela Đuričić se ne razdvajaju. Anđela je promenila lični opis zbog njega. Meni ne može ništa da promakne jer sam prošla svet i dobar sam psiholog. Sada kada pogledate tu situaciju niko ne spominje, a moja Aleksandra čim nešto progovori, meri joj se duplo. Zvezdan mojoj ćerki može dati samo dobar savet za njeno dobro. On ima porodicu i deluje mi kao da ništa sa njom ne bi pokušao. On je uvek bio tu za nju u prijateljskom odnosu. Bitno je da se za Aleksandru laži šire po kući - izjavljuje Slovenka i za kraj otkriva kroz kakav je pakao prošla zbog rijalitija.

- Preživela sam još jedan zdravstveni šok. U četvorci sam već imala jedan šok i sada mi se ponovilo isto. Ljudi me vole i uvažavaju, pomogli su mi u Urgentnom. Dali su mi pravu terapiju, primala sam infuzije, to je užas kroz šta sam sve prošla. Ogroman stres sam preživela - zaključuje Slovenka za “Super TV“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
gargojle

19.12.2022 16:29

Sad shvatam zašto je otac aleksandre pobegao od vas..... Lepo si vaspitala ćerku, da se ne stidi ni najnemoralnih postupaka. A da biste je prali, onda pljujete po drugima koji su već uložili svoj obraz da je operu. Ali takvo vaspitanje se ne menja mnogo. Kada je bude Car, šutnuo, a to će i biti, jer mu je ovo Dejanova igra za pobedu.. . Onda će te kukati iz sveg glasa....

Maja

19.12.2022 16:29

Da li je zena normalna,cerka rece da je pobegla od nje zbog para,samo trazi.Dobro da i ima nesto.Od njene profesije zivi cela porodica.Dno!Bujanovac uz Aleks

D C

19.12.2022 17:51

Obe ste iste u bujanovac obe i niste za bolje od ovog konja tako sepostuje srpska slava

ИВАНА

19.12.2022 19:15

Дно дна и ћерка и мајка,обе,али добро срам вас дуп``а кад образа ионако немате,спомињете Дејана а уста вам прљава што од речи што од пол``х органа,зар ти жено немаш очи, па ово си ти одгајила, ове поступке које твоја кћерка демонстрира,твоје огледало,јер као што наш народ каже гледај мајку -бирај ћерку