OVAKO IZGLEDA BILAL BRAJLOVIĆ NAKON ŠTO GA JE MAJA ISKASAPILA: Zadrugarima je pokazivao krv na rukama, a ova činjenica će vas šokirati!

Autor:

Zadruga

11.11.2022

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako izgleda lice Bilala Brajlovića nakon što ga je Maja Marinković iskasapila.

OVAKO IZGLEDA BILAL BRAJLOVIĆ NAKON ŠTO GA JE MAJA ISKASAPILA: Zadrugarima je pokazivao krv na rukama, a ova činjenica će vas šokirati!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bilal Brajlović

Lil Broks poznatiji kao Bilal Brajlović, učesnik šeste sezone najgledanijeg rijalitija ,,Zadruga" imao je buran okršaj sa budućom suprugom Majom Marinković, tokom koje ga je ona raskrvarila po licu, kako i sam on kaže.

Bilal je zadrugarima pokazivao krv na prstu, koju je skidao sa lica, a sada ga je kamera zumirala, te su jasno mogle da se vide njegove povrede. 

Republika

Foto: zadruga printscreen

Bilal Brajlović i Maja Marinković tuče u Zadruzi 6

 

Podsetimo, u nedelju će Maja i Bilal izgovoriti sudbonosno ,,da", a mnogi spekulišu da će mladi jutjuber odbiti da se oženi ovom atraktivnom starletom. I dok svi iščekuju njihovu svadbu, kamera je uspela da zabeleži da Brajlović nema nijednu ogrebotinu po licu koju je tvrdio da ima. 

 

- Evo, raskrivkalira si me! J*baću ti mamu tvoju! K*rvo! Evo sada ti ja to kažem! - ponavljao je Brajlović tokom svađe sa Majom. 

Da li je ovim potezom Bilal hteo samo da prikupi sažaljenje publike i gledalaca, procenite sami, ali definitivno je da ga Marinkovićeva nije raskrvarila. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Darko

11.11.2022 19:34

Zasluzila diskvalifikaciju.