Isplivala istina o Aleksandri Nikolić koju krije kao zmija noge: Beogradski mangup progovorio o njenim RANIM RADOVIMA!

Autor:

Zadruga

14.10.2022

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković otkrio je sve šta zna o Aleksandri Nikolić.

Isplivala istina o Aleksandri Nikolić koju krije kao zmija noge: Beogradski mangup progovorio o njenim RANIM RADOVIMA!

Foto: youtube/Zadruga Official

Radomir Marinković Taki je otkrio svoje mišljenje o Aleksandri Nikolić ali i "aferi čokoladica". Na pitanje da li je istina da se nedavno po Vranju raspitivao o njoj, Marinković je priznao kako stoje stvari.

Republika

Foto: Republika

Taki Marinković

 

- Oni se ponašaju kao da nema kamera u kući, ali svakako sve se vidi kad tad. Pokušali su nešto da izmanipulišu, ali džaba. O Aleksandri se nikada nisam raspitivao, o njoj sve znam - rekao je Taki pa nastavio:

- Vita Tarot je nju izmislio i doveo je prvi put na jedan splav na Savi. Nikada me nije uvredila da bih je negativno komentarisao. Zašto bih je dirao ako je korektna prema meni? - odgovorio je Marinković u emisiji "Pitam za druga".

Republika

Foto: Nikola Mutić

Taki Marinković i Maja Marinković

 

Posetimo, na početku rijalitija ,,Zadruga 6", Aleksandra i Maja sklopile su primirje, nakon burnih svađa, koje su eskalirala nekoliko puta i fizičkim obračunom i ranijim sezonama. Međutim, samo dan ili dva nakon početka šeste sezone, starlete su udarile jedna na drugu, te su samo nastavile sa njihovim ratom prsa u prsa. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Olegova

15.10.2022 14:51

Sve su kurve samo tvoja cerka je najveca ..za to sto juri òzenjene zavrsila bi kamenovana .. Mislim da ce je neka zena rasčerupati ... A ti si veliki makro samo sto te ovi nejure jer se prikrivas

Odgovori 12 16
MladenBg

15.10.2022 16:53

Od svog sljama i odrona u Zadruzi, jedino ispade ova Aleksandra kurva. Najgore je kada ti sudi onaj ko je prosao sito i reseto, na celu sa ovom matorom propalom pevaljkom. Kakvi su ljudi licemeri. Nisam fan Aleksandre Nikolic, ali ovaj sljam se bas ostrvio na nju.

Odgovori 6 10
Mishel

15.10.2022 17:01

Ako je KITA ( malo šatrovackog ) Beografski mangup e jadan li si moj Beograde