Dejan Dragojević uzvraća NIZAK UDARAC Miljanu Vračeviću: Pobednik Zadruge poslao poruku koja će ga zaboleti! (FOTO)

Autor:

Zadruga

14.10.2022

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević nije ostao imun na reči Miljana Vračevića!

Dejan Dragojević uzvraća NIZAK UDARAC Miljanu Vračeviću: Pobednik Zadruge poslao poruku koja će ga zaboleti! (FOTO)

Foto: instagram printscreen

Zadrugar Miljan Vračević, od kako je ušao u Belu kuću, ulazi u sukobe sa zadrugarima i raskrinkaa sve afere o kojima se dugo polemisalo.

Podsetimo, tokom jučerašnjeg dana, svima je privukao pažnju razgovor sa Super Cvetom, kojoj je ispričao nepoznate detalje o prijateljstvu sa porodicomm Dragojević, ali i situaciji kada je Dejan prethodne sezone povređen napustio velelepno imanje. Vračević je objasnio na koi je način pomogao Davidu, ali i nastavio da komentariše Aleksandru Nikolić.

Republika

Foto: Printscreen Zadruga

Miljan Vračević Zadruga 6

 

Ono što je javnost sa nestrpljenjem čekala jeste Dejanov odgovor, a on je kao i uvek u svom stilu, 'odgovorio' aktuelnom zadrugaru, tako što je okačio stori na svom Instagram nalogu i pevao pesmicu, koja je sve nasmejala do suza.

Republika

Foto: Printscreen Ami G show

Dejan Dragojević Amig show

 

- Idi tata, čuvaj decu, svako svou sreću ima. Mislim da ti nije mesto gde je omladina, na pamet mi ne bi palo da ti menjam ćerku... - glasila je pesma.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
rade

14.10.2022 18:34

bravo deki ovaj nosonja nasrce na lepe devojke a sljam obicno govno

SEBASTIAN

16.10.2022 15:34

Dejan je dokazana budaletina i veoma loš čovek. Car mu krči ženu u izolacij a on plače ispred vrata i udara glavom od zid. Slinavko slinavi.

Caka

20.10.2022 22:37

Bruko roda svoga,gledaj ti brade mudzosu,samo ne pismene budaletine mogu da ti pisu da si super,da nije bolesna nacija pobedio bi ti u k...p...placljiva kome ti nesto da kazes,sve sto imas u zivotu steceno dve kurave...