JOVANA SA PORODICAMA ZADRUGARA: Majka Anastasije Bojanović otkrila sve o propalom braku sa bivšim suprugom: "Zbog pokera su mu ćerke bile gladne" (VIDEO)

Autor:

Zadruga

14.10.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U novoj epizodi "Jovana sa porodicama zadrugara" posetili smo porodicu Anastasije Bojanović.

JOVANA SA PORODICAMA ZADRUGARA: Majka Anastasije Bojanović otkrila sve o propalom braku sa bivšim suprugom: "Zbog pokera su mu ćerke bile gladne" (VIDEO)

Foto: Republika TV

Emisija ,,Jovana sa porodicama zadrugara" i ove nedelje donosi novu i potresnu priču. Voditeljka Jovana Ljubisavljević uputila se ka Sremskoj Mitrovici, gde ju je ugostila majka Anastasije Bojanović, Svetlana, sa kojom je popričala o turbulentnom životu. 

Naime, Svetlana je Jovani otvorila dušu i otkrila sve o zadrugarkinom ocu, koji je zbog kocke ćerke ostavljao gladne danima, nakon čega je donela odluku da se raziđe. Svetlana priznaje da joj je ćerka puno pomagala, te da se Anastasija nije libila nijednog posla, pa je čak išla i da radi leti u njivu. 

- Dobro se osećam, ali ne spavam, hronično sam ne ispavana, čekam da ona spava, gledam strimove, vodim njene bitke sama sa sobom i tako. Ona je htela bolji život za sebe, to je bio jedan vid gde bi ona mogla da se promoviše, zbog toga je i ušla, sada ćemo videti dokle ćemo dogurati. Prezadovoljna sam sa njom sada, mada je više povučena u lajvu, na strimu ja vidim sve, gde vodi bitke, ali da to je ona - govori Svetlana i nastavlja:

Republika

Foto: republika.rs/Srpski telegraf

Anastasija Bojanović i Svetlana Bojanović

 

- Mi smo u Mitrovicu došli pre šest godina, otišli smo u podstanare, ona je radila u njivama, ja sam radila u hladnjači. Njihov otac nije bio uz njih, ili je radio, ili je imao preča posla, da tako kažem. Poker je bio bitniji, neke druge žene su bile bitnije. Nije bio samo poker u dvoje, možda bih lakše prihvatila, ali bio je poker za decu bez hleba. On nije hteo da dođe u Mitrovicu, on je Crnogorac, nije hteo da živi sa Srbijancima, otišao je za Nemačku, pomagao nam je, slao je novac, ali mi se još nismo razveli sudski. Razišli smo se pre pet, šest meseci, to je sve sveže. Nisam više mogla da trpim njegove stvari. 

Sandra Bojanović o sestri Anastasiji:

- Non-stop smo u odličnom odnosu, volela bih da je tu, da izlazimo, da pričamo, nedostaju mi ti neki trenuci, ali kada je pogledam, možda je i bolje da pokuša da se izbori za sebe. Ja je podržavam! Planiram da je zagrlim prvo i svaka joj čast kroz šta je prošla i proživela. A što se tiče njenih planova, ona hoće da postane pevačica i na koji god put da ode, ja ću je podržati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading