Sestra NESTALE Marijane ulazi u Zadrugu 6! Maja spremna na OSUDU javnosti, sigurna da joj sestra NIJE MEĐU ŽIVIMA!

Autor:

Zadruga

29.08.2022

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra Marijane Seifert nova učesnica ''Zadruge 6''.

Sestra NESTALE Marijane ulazi u Zadrugu 6! Maja spremna na OSUDU javnosti, sigurna da joj sestra NIJE MEĐU ŽIVIMA!

Foto: printscreen/youtube.com

Marijana Seifert

Novi učesnici šeste sezone rijalitija ''Zadruga'', polako pristižu na potpisivanje ugovora, a prva koja je došla jeste Marija Kovačević.

Ona je inače rođena sestra nestale Marijane Seifert i kako kaže, zna da će doživeti osudu javnosti.

- Ne želim da komentarišem ništa dok istraga traje, ništa se još ne zna, dešava, istraga je baš u punom jeku, malo smo mi kao porodica više to pokrenuli - priča Maja i dodaje da očekuje osudu javnosti jer ona ulazi dok traje istraga za sestrom, kao i da strepi dok čeka tužne vesti jer je sigurna da Marijana više nije među živima:

Kako je već bila u jednom rijaliti programu, gde je imala odnose sa momkom koji ulazi i u šestu sezonu, pa otkriva da li će i ovde imati odnose.

- Potpisujem da Ivan i ja apsolutno nećemo imati nikakve odnose. Niti sam ja Ivanov tip, niti on moj, sve se desilo zbog velikog pijanstva, ja se ničega ne sećam, ali stojim da se desilo. Ja nakon trećeg, četvrtog, petog... ne sećam se ničega - rekla je Maja i otkrila da je sklona pijanstvu, kao i da tada uglavnom završi sa muškarcima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading