Dalila ODLEPILA zbog Cara i Maje! Dragojevićka sprema OSVETU, HITNO zvala Pecu i tražila mu samo JEDNO!

Autor:

Zadruga

29.08.2022

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević pobesnela zbog pomirenja Maje Marinković i Filipa Cara.

Dalila ODLEPILA zbog Cara i Maje! Dragojevićka sprema OSVETU, HITNO zvala Pecu i tražila mu samo JEDNO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Intagram.com

Nakon informacije da je došlo do pomirenja FIlipa Cara i Maje Marinković, Dalila Dragojević je navodno pobesnela i doživela pomračenje, te odlučila da im se osveti i to u tandemu sa Pecom Raspopovićem.

- Dalila je, nakon što je čula za pomirenje Maje i Cara, prvo satima histerisala, a onda se malo pribrala i skovala plan - započinje izvor Skandala i dodaje:

Republika

Foto: ATA Images

Dalila Dragojević

- Odmah je, navodno, preko prijatelja našla broj Pece Raspopovića s kojim je Maja bila u šemi do pre desetak dana i pozvala ga da se dogovore oko osvete. Nije mnogo okolišala, već je, navodno, prešla na stvar i rekla mu da moraju zajedno da oduvaju Maju i Cara jer će im to oboma odgovarati, njoj jer je povređena, a njemu jer Maja javno preti da zna mnoge stvari o njemu i čak je i rekla da će ga raskrinkati ako joj stane na put. Dalili je u interesu da zaplaši Cara i Maju i da ih oboje ukloni sa medijske scene. Nju je baš briga što su oni opet zajedno, jer kako kaže, zaslužuju jedno drugo, međutim, ne može očima da ih gleda, pa navodno planira da ih preko Pece Raspopovića nekako zaplaši i da učini kao da ne postoje, bar u javnom životu u kom je ona sada i te kako zastupljena. Peca joj je, navodno, bogzna kako obećao da će joj pomoći, a da li će se taj plan realizovati ostaje nam da vidimo. Maja sa druge strane uživa sa Filipom i čini se da je baš briga i za Dalilu, a i za bivše momke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading