TURBULENTAN život Marije Šerifović o kom BRUJI javnost: On joj je bio JEDINI DEČKO, a ove DAME su joj obeležile život! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.08.2022

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su sve ''ljubavi'' Marije Šerifović.

TURBULENTAN život Marije Šerifović o kom BRUJI javnost: On joj je bio JEDINI DEČKO, a ove DAME su joj obeležile život! (FOTO)

Foto: ST/D. Kadić, Pixabay

O ljubavnom životu Marije Šerifović naširoko se govorilo i govori se, povezivana je sa mnogima, pričalo se o njenim ljubavima, a nakon priznanja da je naklonjena istom polu, navodi i spekulacije su postale sve veće.

Republika

Foto: ATA Images

Marija Šerifović

Ono što je interesanto, jeste činjenica da je Marija samo jednog svog partnera predstavila javnosti, Slavka Kalezića

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Slavko Kalezić

Kalezić je crnogorski pevač i glumac, a veza sa Šerifovićevom je trajala šest meseci, nakon čega se pričalo da je sve bio marketinški trik.

- Moram da se fokusiram na posao, i ne želim bilo koga da opterećujem. Ljubav na daljinu jednostavno nije opstala - rekla je tada Marija za medije nakon raskida sa pevačem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slavko (@slavkokalezic)

 

Šira javnost je Slavka upoznala na takmičenju za pesmu Evrovizije, a ono po čemu ga svi zasigurno pamte je neobičan stajling kojim se predstavio.

Marija je potom povezivana i sa Elenom Karaman Karić.

Republika

Foto: instagram.com/elena.karaman

Elena Karaman

Pisalo se da dizajnerka neprestano prati pevačicu, te da je osim na koncerte išla i u njen rodni Kragujevac. Kako se tada navodilo, Marija je zbog pritiska javnosti odlučila da stavi tačku na ovu vezu.

- Kao mirno more tirkizne boje, divni beli pesak i svetloplavo nebo. Recimo da sam na Maldivima - ispričala je tada za Hello Marija, na pitanje kako joj je u ljubavi.

 

 

Iako su se u početku krile, njih dve su navodno nakon nekoliko meseci priznale svojim prijateljima da su u vezi. Pričalo se da su nosile iste narukvice, a navode o vezi Marija i Elena nikada nisu potvrdile, niti demantovale.

Dizajnerka je u Ekskluzivu tada dala svoj komentar na ove spekulacije.

- To još dođe kao šlag na tortu, samo nek je ljubav u pitanju, ostalo ćemo lako. Nikada ne demantujem, ne poričem, ne tužakam se.

Još jedna pevačicina drugarica, kako ju je ona nazivala, targetirana je kao njena devojka. Radi se o Renati Lovrinčević, koja je 2000. godine bila Mis Univerzuma, a pre desetak godinase pričalo da im je veza turbulentna, dok su njih dve tvrdile da ne postoji ništa osim prijateljstva između njih.

 

 

Kako je već nekoliko godina stalni član muzičkog takmičenja ''Zvezde Granda'', takmičarka, a kasnije i pobednica Džejla Ramović se dovodila u ljubavnu vezu sa Marijom.

Pričalo se da su u tajnoj vezi, kao i da su se verile, te je javnost stalno tragala za dokazima, a jedan detalj je mnogima bio znak da tu nečega ima - adi se o prstenu koji su obe nosile na finalu takmičenja. Međutim, i Marija i Džejla su u više navrata oštro demantovale sve ove navode.

- Super smo, čujemo se, sve je u redu. to je jedini stav svih nas. Ne interesuju nas komentari - rekla je jednom prilikom Marija za Blic.

Republika

Foto: E-Stock

Marija Šerifović i Džejla Ramović

Poznato je da je Marija zaljubljena u Ameriku i da tamo odlazi kad god ima slobodno vreme, pa se tako pričalo i da u dalekoj zemlji ima devojku, što takođe nikada nije potvrđeno.

- Posle turbulentnog ljubavnog perioda, Marija je konačno našla mirnu luku. Jedna atraktivna Amerikanka joj je ukrala srce. Zajedno su već nekoliko meseci. Odlično funkcionišu i baš im je lepo kad su zajedno. Naravno, kao i dosad, Marija nema nameru da priča o svom ljubavnom životu, niti da novu ljubav predstavlja javnosti - rekao je za Kurir pre nekoliko godina pevačicin prijatelj.

 

 

Šerifovićka je takođe spajana i sa drugaricom Jovanom Pajić, koja se nedavno razvela od Saleta Tropika, a za razvod je okrivljena upravo Marija.

- Zamolio bih vas da se ne bavite spekulacijama i uvlačenjem Marije Šerifović ili bilo kojih drugih osoba u naš odnos, jer nema mesta plasiranju dezinformacija i senzacionalističkom pristupu. Kako bismo ovo rešli kao zdravorazumni i civilizovani ljudi ovde ću staviti tačku na dalje komentarisanje apsolutno netačnih informacija. Hvala na razumevanju - napisao je Cvetković na svom Instagram profilu.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ/N. PANČIĆ

Marija Šerifović otkrivljena za razvod Jovane Pajić i Saleta Cvetkovića

U međuvremenu, javnost je svakodnevno pokušavala da otkrije emotivnog partnera ili partnerku pevačice, ali nikome još nije pošlo za rukom. Ipak, da se nešto dešava u njenom ljubavnom životu dokazuje snimak koji je poslednjih dana eksplodirao na društvenim mrežama, a na kom se vidi da Marija nasred ulice urla na žensku osobu i iz sve snage udara po automobilu.

 

 

Sa kime će na kraju Marija završiti, da li sa nekom lepoticom ili će ipak naći muškarca sa kojim će imati decu, i tako ispuniti svoju želju, kako je nedavno sama priznala, ostaje nam da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading