Pukla TIKVA! Nataša Rodić ŠUTNULA Crnogorca, pa zapalila na LUKS destinaciju! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.08.2022

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najstarija sestra Rodić raskinula je dugogodišnju vezu.

Pukla TIKVA! Nataša Rodić ŠUTNULA Crnogorca, pa zapalila na LUKS destinaciju! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram.com/miss.rodic

Nataša Rodić

Najstarija sestra Rodić, Nataša Rodić nakon navoda o veridbi, ipak je pre više od dva meseca raskinula vezu sa Crnogorcem Matijom Bojovićem sa kojim je bila od 2017. godine uz brojne raskide i pomirenja, a sada je navodno tačka definitivno stavljena.

- Nataša je vedrog duha i ne voli da je neko sputava i guši. Počele su blage nesuglasice i ona je počela da oseća pritisak u toj vezi. Odlučila je da raskine. Ona je s Matijom porazgovarala i dogovorila se da ostanu u korektnim odnosima, ali da se raziđu, pošto više ne funkcionišu kao par - rekla je za Kurir, drugarica bliska Nataši, koja je otkrila i kako je raskid prebolela Rodićeva:

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/miss.rodic

Nataša Rodić sa dečkom

- Nije imala šta da preboli jer je to želela. Ona je odmah otišla na put s drugaricom. Bile su na Santoriniju. Pričala mi je da se baš lepo provela, malo se odmarala, a malo ludovala na žurkama - rekla je ona i dodala:

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/miss.rodic

Nataša Rodić na odmoru

- Ona obožava da putuje. Posle Santorinija bila je u Marbelji. Došla je za Beograd jer je znala da Mirko i Bojana prave proslavu Zoranovog rođendana na kojoj će otkriti pol drugog deteta. Kada je to prošlo, ona je spakovala kofere i s drugaricom se uputila u Dubrovnik, gde i sada boravi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Rodic (@miss.rodic)

 

Podsetimo, Nataša je najstarija sestra porodice Rodić, Bojana Rodić je u braku sa Mirkom Šijanom, sa kojim ima sina Zorana i čeka još jednog sina, dok je Bogdana Rodić sa Veljkom Ražnatovićem, sa kojim ima sina Željka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Milesana

29.08.2022 08:52

Jos i ova da se udomi sa nekim krimosom, pa da nas postedite glupih vesti

Mile

29.08.2022 08:59

Po imidžu sto rade Rodici ona ce smuvati nekog iz porodice Belivuk.