Mina Vrbaški se oglasila pred ULAZAK u Zadrugu 5: Imala je ŽESTOKU PORUKU za zadrugare, svi se pitaju samo jedno! (FOTO)

Autor:

Zadruga

26.03.2022

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški se oglasila pred ulazak u Zadrugu 5!

Mina Vrbaški se oglasila pred ULAZAK u Zadrugu 5: Imala je ŽESTOKU PORUKU za zadrugare, svi se pitaju samo jedno! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Večeras je vanredno ubacivanje u petu sezonu rijalitija ''Zadruga'', a ako je sudeći po društvenim mrežama i navodima da upravo ona ulazi, brojnim zadrugarima neće biti dobro kada je budu ugledali.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Mina Vrbaški Instagram

 

Naime, iako je rekla da više neće biti deo rijalitija, brojni profili koji najavljuju njen ulazak dokazuju da je promenila svoje mišljenje. Mina Vrbaški će ponovo biti deo rijalitija i Bele kuće, a sudeći po dosadašnjim dešavanjima Mensuru Ajdarpašiću i Milici Veselinović će se slošiti kada je budu videli.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Vrbaški (@minavrbaski)

 

Mina je takođe aktivna na društvenim mrežama, a pre nekoliko sati na svom Instagram storiju objavila je jednu fotku sa porukom za koju mnogi misle da je namenjena Milici Veselinović, koja je Minu pre ulaska u rijaliti, prozvala i rekla da u "Zadrugu" ulazi kako bi dokazala kako sve devojke nisu kao Mina Vrbaški.

Republika

Foto: Instagram.com

Mina Vrbaški Instagram

 

Baš me zanima da li bi neki ljudi, koji me čak i ne poznaju, a pričaju o meni i mom karakteru, mogli da me pogledaju u oči i ponove svoje bajke - napisala je Mina, a nema sumnje da će u Beloj kući nastati totalni haos kada se susretne sa Milicom Veselinović. Kako će to izgledati i da li je buduća zadrugarka ovom objavom htela da nas upozori na moguće sukobe sa Milicom, ostaje nam da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Vlada

26.03.2022 20:36

Ne trebaju nam ispušene muštikle već VIP ličnosti.