Dalila i Aleksandra u ŽESTOKOM OKRŠAJU, Sanja Marinković ih jedva OBUZDALA: Pala priznanja koja su ŠOKIRALA javnost! (FOTO)

Autor:

Zadruga

26.03.2022

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić i Dalila Dragojević u svađi kakva se ne pamti!

Dalila i Aleksandra u ŽESTOKOM OKRŠAJU, Sanja Marinković ih jedva OBUZDALA: Pala priznanja koja su ŠOKIRALA javnost! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

U specijalnom izdanju emisije ''Magazin In'', autorka i voditeljka emisije, Sanja Marinković ugostila je više nego aktuelne zadrugarke iz nikad turbulentnije sezone rijalitija ''Zadruga'' koji obara sve rekorde, i to Dalilu Dragojević, Aleksandru Nikolić, Sandru Rešić, Viktoriju Mitrović i Anđelu Đuričić.

Na samom početku zadrugarke su otkrile šta im najteže pada u emotivnim odnosima.

- Drskost i nedostatak bliskosti, komunikacija sa partnerom, razumevanje i međusobno poštovanje. Svega toga fali u našim odnosima - rekla je Anđela Đuričić.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Viktorija Mitrović i Sandra Rešić

 

- Ja najteže podnosim nedostatak bliskosti, jer smatram da je to najbitnije da bi jedan odnos funkcionisao onako pravo. To mi na neki način nedostaje u trenutnoj vezi - rekla je Aleks Nikolić.

- Možda bliskost, koja je nekada bila veća, ali sada je manja. Možda sa moje strane ka drugoj osobi - istakla je Viki.

- Mislim da ovim devojkama nedostaje sve, nedostatak pažnje, drskost, i kada se nešto desi, muškarci se peru od njih - zaključila je Sandra Rešić.

- Primetila sam da devojke dosta brzo stupaju u odnose i brzo rade neke stvari, ranije sam i ja bila brza, ali sada kako sam sazrela prvo upoznajem nekoga pa onda stupam u tu neku ljubavnu vezu - istakla je Aleks.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Aleksandra Nikolić i Dalila Dragojević Magazin In

 

- Kako si Dejana upoznala? I to je bilo brzo. Ako to nije brzo, ja ne znam šta je sporo - upitala ju je voditeljka Sanja Marinković.

- Mi smo se družili mesec dana, svaki dan provodili po ceo dna zajedno, po 5 sati pričali. Ja sam smatrala da ga poznajem dovoljno i da bih mogla da stupim u vezu. Mada dvoumila sam se jer znam šta mu se desilo, kroz šta je prošao, nisam znala da li je spreman za tako nešto - istakla je Aleks Nikolić, našta se Dalila slatko nasmejala, pa prokomentarisala:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Aleksandra Nikolić i Dalila Dragojević Magazin In

 

- Ja se ne sećam da su mesec dana provodili pričajući, pritom su prvo stupili u intiman odnos, pa su onda stupili u vezu i ozvaničili kroz mesec dana. Prvo je bila kombinacija, koliko se ja sećam - rekla je Dalila.

- Mislim da grešiš! Ja sam se družila sa njim, a ti si krenula da praviš frke. Nismo imali intimni odnos pa ušli u vezu, već naš prvi intimni odnos se desio na Rajskom ostrvu. Sada sam rekla kada se desilo konkretno - priznala je Aleksandra Nikolić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading