Procurili detalji LAŽNE VEZE Miljane i Nenada! Macanović RASKRINKAN, sve je IZREŽIRAO, Kulićeva ima svoj TAJNI PLAN!

Autor:

Zadruga

26.03.2022

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriven tajni plan Miljane Kulić i Nenada Macanovića.

Procurili detalji LAŽNE VEZE Miljane i Nenada! Macanović RASKRINKAN, sve je IZREŽIRAO, Kulićeva ima svoj TAJNI PLAN!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Odnos Miljane Kulić i njenog novog dečka Nenada Macanovića intrigira od samog početka njihove romanse, a kako vreme odmiče otkrivaju se tajne njihovog odnosa, kao i istina o toj kako oni kažu ''velikoj ljubavi''. Naime, poznato je da je Nenad predstavljen kao biznismen koji se bavi nekretninama, a potom je otkriveno da je zapravo serviser klima uređaja.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Nenad Macanović serviser klima uređaja

Ipak, kraj nije tu. Za naš portal oglasio se izvor blizak porodici Kulić, koji je želeo da ostane anoniman, a koji je otkrio tajne njihove romanse. Kako on navodi, Nenad je Miljanina karta da povrati Lazara Čolića Zolu, čega je navodno Macanović svestan i ne smeta mu, jer je njegov jedini cilj da se probije u svetu rijalitija.

- Nenad je gori od Zole, verujte mi na reč. Shvatio je na šta su Siniša i Marija slabi, pa se uvukao njima pod kožu, sve vreme igra oko Miljane, kako bi se pokazao u najboljem svetlu, a uopšte nije takav. Istina je da je mnogo uticao na Miljanin odnos sa sinom Željkom, ali on prvi svoje dvoje dece ne viđa, sa porodicom je u katastrofalnim odnosima i kako onda takav čovek može za drugoga da bude dobar. Sve je to njegova taktika. Kakvi stanovi, kakve pare, prevarant najobičniji. Ja ne verujem ni u priču da nije znao ko je ona, ali polako sve će se pokazati uskoro - kaže naš izvor i otkriva da Miljana samo želi da se pomiri sa Zolom:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić pravi Zolu ljubomornim

- Za dve nedelje, maksimum mesec dana oni će se ljubiti pred Nenadom, pazite šta vam kažem. Njoj Nenad služi samo Zolu da napravi ljubomornim, ona njega voli, a Zola to koristi. Nema od Miljane i Nenada ništa, uskoro ćemo ponovo gledati Zolu i nju u ljubavi - zaključuje izvor.

Republika

Foto: printscreen

Miljana Kulić hoće da se pomiri sa Zolom

Kako je bivši zadrugar Bane Đokić Nenadov nekadašnji komšija, ali i Miljanin prijatelj, pozvali smo ga da na prokomentariše ove navode.

- Mi smo živeli u istom naselju, uvek je bio problematičan, droga, hapšenja, ali se nismo družili jer su mene zanimale neke druge stvari u životu. On je odlazi kod Miljane non stop, a istina je da sopstvenu decu ne viđa uopšte i da nije u dobrim odnosima sa porodicom - kaže Bane i dodaje da je pre Miljaninog ulaska ponovo u rijaliti razgovarao sa njom i da mu je ona otkrila celu istinu:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bane Đokić o MIljani Kulić i Nenadu Macanoviću

- Miljana i ja smo pričali pre nego što je ona ušla i ona je meni tada rekla da je on njen veliki fan i da su se oni tako upoznali, priča o cvećari je laž. Rekla mi je da je on opčinjen njom, da on nju pazi, čuva i gleda i da je ona zato odlučila da mu da neku šansu. Ali kada sam joj rekao da ja nju dobro poznajem, nasmejala se i rekla mi da hoće da napravi foru i ponovo da uđe unutra, a to sve znaju i Marija i Siniša, tako da ona stvarno nema nikakva osećanja prema njemu, sve je igra - rekao nam je Bane i za kraj se složio sa našim izvorom o pomirenju Zole i Miljane:

Republika

Foto: printscreen/ Klik TV

Miljana Kulić isplanirala sve da vrati Zolu

- Hoće sigurno, to je u interesu i njemu i njoj. Marija se tu ništa ne pita.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading