Miki Đuričić uporedio Dejana sa Slobodanom Miloševićem: Zadrugar otkrio ko je podneo najveću ŽRTVU od Dragojevića! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

26.03.2022

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić nije bio siguran koga će da nominuje, pa je tako dao svoje mišljenje i za Dalilu i za Dejana Dragojevića.

Miki Đuričić uporedio Dejana sa Slobodanom Miloševićem: Zadrugar otkrio ko je podneo najveću ŽRTVU od Dragojevića! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Miki Đuričić nije mogao da se odluči koga da nominuje, da li Dejana Dragojevića ili Dalilu Dragojević, a zadrugar je onda rešio da analizira sve.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miki Đuričić priča o Dejanu Dragojeviću

- Ja ne znam koga da nominujem. Ja Dejana znam i on je ovo, samo mi je krivo jer je odustao od onog da gleda samo dobro u ljudima. Nerviraju me i on i Dalila i njihov rijalti momenat. Prema meni je on super, korektan, jeste se njemu desilo da je pukao brat, ali nije ništa na dugoročno, on je krenuo dalje, pomirio se sa porodicom, mene niko nije kapirao, nadam se da će opet videti donro u ljudima. I Dejan i Dalila su bezobrazni, mada ona nije loša osoba, a njega još studiram, meni nije jasno da iz tako lepog lica izađu tako loše reči, samo tebe i Slobodana Miloševića nisam mogao da pročitam. Nadam se da to nije on - rekao je Miki pa dodao:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miki Đuričić priča o Dalili Dragojević

- Dalila je najbitnija ličnost ovog rijalitija, Da je nju muvalo sto Careva, ona je mogla da odbije, ali nije.. Ja sebe izgrađujem po mišljenju o njima. Narodu je taj odnos najzanimljiviji. Na dugoročno Car može da se vrati u Crikvenicu, Dejana čekaju samo lepe stvari, obojica idu dalje, a nju će ceo život pratiti to što se desilo - priča Miki.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević sluša Mikija Đuričića

 - Ona treba njega da čuva od sebe, a i on nju od sebe. Ona je ta koja je donosila odluke. Mislio sam da bacam kockicu koga da nominujem, ali neću. Ostaviću Dalilu jer je po mom mišljenju najveća žrtvu podnela ona - rekao je Miki.

Kako je sve to izgledalo možete pogledati u narednom video klipu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (5)

Loading
Miki

26.03.2022 08:20

Jadna moja Srbijo.

Miki

26.03.2022 08:21

Jadna Srbijo.

XXX

26.03.2022 08:38

Klasika, borba za pobednika. Ako možeš da izbaciš favorita, uradi to. Glavni manipulant je golum - đedović. Zadrugari još neznaju da on sa njima upravlja i to isključivo spletkarenjem...

mina

26.03.2022 10:45

e sada glasam ya dejanovu pobedu decko ocenio prevarante i reko im u facu bravo nedoyvoli da te jebu nepismeni poltroni dalile mujic