Mensur je LJUT, ubedio je sebe da ga svi MRZE! Osman Karić se oglasio nakon sinoćnjeg INCIDENTA: Marko i Viki su KOLATERALNA šteta!

Autor:

Zadruga

25.03.2022

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osman Karić se oglasio nakon sinoćnjih incidenata.

Mensur je LJUT, ubedio je sebe da ga svi MRZE! Osman Karić se oglasio nakon sinoćnjeg INCIDENTA: Marko i Viki su KOLATERALNA šteta!

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Osman Karić

Mensur Ajdarpašić je sinoć izazvao pravi haos u Beloj kući kada je prvo nasrnuo na Dejana Dragojevića, pa na Filipa Cara, a onda na Marka Osmakčića sa kojim je i ušao u fizički okršaj.

Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Osman Karić, otac Stefana Karića

Sada se oglasio Osman Karić, kod koga je zadrugar živeo jedno vreme.

- Ne znam zaista šta bih rekao u vezi sinoćnog, da kažem ispada Mensura, naravno sa jedne strane ne podržavam to, ali opet kad bih se postavio u njegovu situaciju, prvi na meti bi mi bio Dejan Dragojević, tako da do Marka i "posrnule" Viki ne bih ni došao - priča Osman i dodaje:

Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Osman Karić, otac Stefana Karića, o Mensuru Ajdarpašiću

- Mensura poznajem kao jednog staloženog momka, sportistu, koji nije u tom nekom krimi fazonu. Jednostavno to nije on, razlog koji ja mislim da jeste je njegov telefonski razgovor, na koji mu se niko nije javljao. Brat se nije javljao, iz meni opravdanih razloga, jer nije mogao, a ni majka koja je želela, a opet nije mogla. - istakao je Osman.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Osman Karić o Mensuru Ajdarpašiću

Karić je ubeđen da je Mensur samo ljut na sebe i da je nezadovoljan svojim učešćem:

- Mensur je u ovom rijalitiju neopravdano na sve oko sebe ljut, ubedio je sebe da ga svi tamo mrze. Nezadovoljan svojim učešćem i verovatno svestan kazni koje ima još mu je gore u glavi. Mislim da su Marko i Viki samo kolateralna šteta, okidač koji je opalio posle celokupne prozivke sa Dejanom. Što se tice Marka okej momak, spontan i po malo ludckast. Što za Viki ne bih rekao. Žena koja ne pominje ili retko kad pominje svoje dete, radi to šta radi, nemam ništa lepo da kažem - rekao je Osman, prenosi Pink.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Aćim

26.03.2022 08:04

Mensur je bokser i ne bi smeo da koristi zadrugara kao džakove za udaranje. Treba ga izbaciti.

Vlada

26.03.2022 09:47

Bokseri ne smeju da tuku ljude.