SUZE moje majke su ZAVISILE od Miljane: Zola POKOPAO Kulićevu, ona se na sve načine PRAVDALA da VOLI Bebicu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

25.03.2022

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je komentarisala klip između nje i Lazara Čolića Zole, a onda se i on umešao pa je oštro demantovao.

SUZE moje majke su ZAVISILE od Miljane: Zola POKOPAO Kulićevu, ona se na sve načine PRAVDALA da VOLI  Bebicu! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što su zadrugari napali Nenada Macanovića da glumi žrtvu i da pokušava da imitira Dejana Dragojevića, rešila je i Miljana Kulić da komentariše video klip između nje i Lazara Čolića Zole.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Nenad Macanović Zadruga 5

- Nisam mogla da slušam kako napadaju Nenada. Nenad je mene iznervirao, jer sam mu rekla da idem u pušionicu, a on je hteo da ide da spava. Vidim da ovde tatini sinovi pričaju o Nenadu i njegovoj materijalnom situaciji, kao da ga poznaju. Nenad nije hteo da ode na radio, jer ovo što se sinoć dogodilo nije sprdnja. On je mene pitao da li je ovo zaslužio, namerno sam radila sve što ste videli u klipu, da bih dokazala da sa mnom ne može da manipuliše. On je mene isprovocirao, jer se napolju nikad nije tako ponašao, uvek je bio smiren i stqložen. Ja sam u inat njemu htela da pokažem dokle sve to vodi. On je pokušao mene da dovede do ludila, mogu da zamislim kako je mojim roditeljima bilo, koji isto vole njega. Ljudi znaju da je počeo od servisiranja klipa, a sad ima svoju firmu - govorila je Miljana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kukić i Nenad Macanović Zadruga 5

- Nisam verovala da ću naći muškarca koji me ovoliko voli i koji je pažljiv prema meni. Ne sumnjam u njegove namere, jer otkako sam sa njim, ja nisam potrošila nijedan dinar. Završiću svaki kontakt sa Zolom, neću više ni pitanja da komentarišem i pokazaću sve - dodala je Kulićeva.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lazar Čolić Zola priča o Miljani Kulić

- U ovom prostoru je nemoguće da se mimoilazimo. Njena sreća ovde zavisi od mene, a moja je nekad zavisila od nje. Suze moje majke su zavisile od nje. Je l' njoj sad lepo? - nastavio je Čolić.

- Da, vodili smo ljubav. Sinoć sam uživala sa svojim momkom - dobacila je Kulićeva.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Zadruga 5

- Ako on ovde kaže i dokaže ko je i šta je, skinuće se sumnja sa cele priče. Jako je ponižavajuće, ne znam kako ovo dopušta. Poštuem njegovo ćutanje, ali otvara sumnju da je sa Miljanom iz koristi - rekao je Lepi Mića.

- Janjuš ga je pitao koji ima auto, a on je to na silu izgovorio, vidi se. Sinoć je Miljana na reklama toliko drala na njega, raskinuli su, ona juri Zolu da mu pomogne, a nas 50 okolo stoji. On je sinoć glumio Dejana i lupao je u staklo, ozbiljno je gledao rijaliti - govorio je Luks.

Kako je sve to izgledalo možete pogledati u narednom video klipu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading