IZDAO je Alaha, OSRAMOTIO nas je: Komšije Dejana Dragojevića OGORČENI: Bolje da se ne VRAĆA, PLJUNUO je na našu veru!

Autor:

Zadruga

21.03.2022

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšija Huse Mujića je otkrio da su meštani Gornjeg Šepka ogorčeni na Dejana Dragojevića nakon što je prekršio muslimanske običaje na koje se zavetovao.

IZDAO je Alaha, OSRAMOTIO nas je: Komšije Dejana Dragojevića OGORČENI: Bolje da se ne VRAĆA, PLJUNUO je na našu veru!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Komšija Huse Mujića, Damir, je istakao da su meštani Gornjeg Šepka besni na Dejana Dragojevića i da ne žele više da ga vidi u svom komšiluku.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević Zadruga 5

- Mi ovde u Šepku ne želimo više da čujemo za njega. Ovde je završio. Bili smo spremni ruku u vatru da damo za njega. Voleli smo ga i više nego Dalilu. Branili smo ga, uvek bili na njegovoj strani, a on nas je svojim ponašanjem i izdajom Alaha jedinoga jako uvredio i tu nema oprosta. Neka i ne pomišlja da se vrati ovde kad se rijaliti završi. U Šepku - a kako čujem, i u celoj Bosni - nepoželjan je. Osramotio nas je sve, u komšiluku se sad gore priča o njemu nego o Dalili. Jasno vam je da je bolje da se ovde ne vraća - ispričao je Damir, pa dodaje:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević Zadruga 5

- Glavni razlog ovakvog stava je, prema mišljenju bivših Dejanovih komšija, taj što je Dejan javno prekršio muslimanske običaje, na koje se zavetovao kad je priznao Alaha za gospodara svoga pre tri godine i kada je postao salafista. On je prekršio sve zavete date u našoj džamiji. Džaba što je išao pet puta u bogomolju sa serdžadom. Trebalo bi da ga se babo Huso odrekne, kao što je rekao i da će završiti s Dalilom za sva vremena. Oni su sramota za muslimane! Pljunuli su na našu veru. Trebalo je duže da proučava šehadet. Mi smo odavno ljuti na njega što Huso, on i njegova porodica nisu javno priznali da je njegovo ime sad Damir, ali je kap koja je prelila čašu to što je prekršio sve zavete date u džamiji: stalno pije alkohol, jede slaninu, a više ne praktikuje ni abdest - priča komšija i dodaje:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević Zadruga 5

- To su mogli svi da vide više puta u programu uživo. On to više i ne krije da ne radi, a nekad je to redovno praktikovao. To su stvari preko kojih ne možemo da pređemo i zato nek i ne pomišlja da se ovde vrati. Celo selo je protiv njega. To smo rekli i Husu. Nek mu spakuje stvari i da ga ovde više nikad ne vidimo. Nek ide u Veternik, bolje je za njega - završava ogorčeni komšija Damir, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (3)

Loading
Van Halen

22.03.2022 05:34

Ma nije valjda??? Sta ste se ostrvili na njega? A Dudlila vam je bas lep primer vase vere i obicaja? Sto njoj ne zabranite ulazak? Ono sto je ona uradila i sta radi ne bi ni pas sa maslom pojeo. Nego imate dvostruke arsine. Usput briga me i za njega i za ludarijum, nego ovo je bas da te iznervira.

Odgovori 32 3
Radica

25.03.2022 13:18

@Van Halen - Po vasim zakonima bi trebali odavno Dalilu da kamenujete ili da joj ne dozvolite ulazak u selo,Dejan se nije odrekao niti vere niti svoje familije jedino nije bio u dobrim odnosima sa njima a to je druga stvar,Vama u donjem sepku je izgleda mnogo dosadno,nadjite neki posao da radite onda necete imati vremena da razmisljate o Dejanu jer nije na vama da to radite hvala Bogu ima roditelje,a vi se bavite vasom decom i naucite ih da ne budu kao Dalila sramota zenskog roda

Maša

24.03.2022 18:40

Vaša Mujićka koja je rođena muslimanka baš drži do vere, svaka joj čast. Kod muslimana muškarac može da ima više žena, a kod Mujićke je slučaj da muž može imati samo jednu ženu, a ona može da menja ko čarape. Ko zna koliko ih je imala i pre braka i u braku. To je takva žena, žena iz šume, jer to rade samo životinje. Izvinjavam se životinjama.

Odgovori 14 0