SUMNJAM kad mi kaže da me VOLI! Aleksandra Nikolić u BUNILU zbog Dejana Dragojevića: On je NEDEFINISANA ličnost! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

25.03.2022

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić sumnja u ljubav Dejana Dragojevića.

SUMNJAM kad mi kaže da me VOLI! Aleksandra Nikolić u BUNILU zbog Dejana Dragojevića: On je NEDEFINISANA ličnost! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadrugari su odlgedali video na kom se Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić svađaju kada je Dejan priznao da ga guši, a Aleksandra je odmah otvorila dušu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić priča o svojim problemima

- Pričala sam da nikad nisam osetila takvu ljubav kao što on meni pruža, uvek sam bila odmačena i odgurnuta. Ja sumnjam u sve, sumnjam i kad kaže da me voli. Ja prvi put ne kapiram samu sebe. Deluje mi neiskreno u nekim stvarima. To je do mene, nije do njega. Ja sam nesigurna, iako delujem sigurno, to je jedna maska. Plašim se da me ne ostavi, olašim se gubitka i to je tako. On meni delima pokazuje da mu je stalo do mene i trudi se, ali umem da budem naporna kad se zaljubim i zavolim, pa stalno ispitujem. Ja osetim ljubav, ali prosto sumnjam - pričala je ona.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić priča o Dejanu Dragojeviću

- Ja verujem da on mene voli na neki način, ali takva sam po prirodi, da ja sumnjam u sve - dodala je ona.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević Zadruga 5

- Ja njoj svaki put kad ima izlaganja moram da objasnim kako reč može da se tumači. Ona kaže, pa kaže, a kad sedne moram da joj objansim kakbu težinu ima. Ona ostavlja prostor da koriste kako im to odgovara. Kad me pita da li sam gladan, moram 45 minuta da navodim šta ćemo da jedemo, pa da se kunem da ipak neću ono, kunem se i za riblju paštetu. Ja znam da se ona oseća lepo, ali joj je čudno da takvu pažnju nikd nije doživela. Ona mene guši, ali ne da mi smeta kad je prema mene, nego non stop sa nekim podpitanjima. Ja znam da ona sumnja kad ljudi komentarišu, pa onda samu sebe ubeđuje da je tako. Okej je da ima sumnju, ja sam sam sebi stavio go*no na glavu postupcima. Za šta da se pravdam? Nešto što me ne interesuje, jednom ću da kažem, ali polse me nervira. Razumem je, jer vreme će pokazati sve - pričao je Dejan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević Zadruga 5

- Ja ne verujem da je on iz inata sa mnom, osetila bih. Ja sumnjam u sve, jer mi je on nedefinisana ličnost. Ja ga volim, zaljubila sam se, ali on kaže da je napolju drugačiji i ja više ne znam sama sa sobom, ringišpil mi je u glavu - dodala je ona.

Kako je sve to izgledalo možete pogledati u narednom video klipu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
mina

26.03.2022 11:28

mrs u bujanovac ya bolje i nisi daveyu i dramaticno stvorenje deki ova smrdusa nije ya tebe treba ti kvalitetnija devojka