ZIDOVI ODIŠU NA SMRT! MAJKA BIVŠE ZADRUGARKE UHAPŠENA: Preživela GOLGOTU u zatvoru, a sve zbog jedne KAZNE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

26.02.2022

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka bivše zadrugarke Natalije Ščekić je uhapšena.

ZIDOVI ODIŠU NA SMRT! MAJKA BIVŠE ZADRUGARKE UHAPŠENA: Preživela GOLGOTU u zatvoru, a sve zbog jedne KAZNE! (FOTO)

Foto: printscreen

Natalija i Anabela

Natalija Ščekić je podigla pravu prašinu kada se pojavila u petoj sezoni "Zadruge" iz koje je vrlo brzo i ispala, a njena majka, takođe učesnica rijalitija, Anabela Ščekić Tigrica, privlači ogromnu pažnju gde god da se pojavi.

Naime, Anabela je rešila na svom Instagram profilu da se požali vernim pratiocima na jedan problem koji je imala, kao i da im objasni zašto je nije bilo dugo na društvenim mrežama.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Objava Anabele Ščekić

- Juče sam izašla iz Požarevačkog ženskog zatvora.Tamo sam provela 17h i za tako kratko vreme jedna knjiga bi bila malo. Ako se pitate zašto sam bila, zbog neplaćene kazne za auto. Kazna je iste sekunde bila plaćena ali nije bila proknjižena, tako da sam noć morala da provedem u ustanovi koja važi za najopasnije mesto u Evropi. Požarevački ženski zatvor - priča Anabela i dodaje:

Republika

Foto: printscreen

Anabela Ščekić

- Smeštena sam i tretman sam imala kao i sve osuđenice, ubice, silovateljke beba, za tone kokaiona, heroina, za nasilje i drugo. O udlovima ako budem pisala mislim da mi niko neće verovati. Zidovi odišu na smrt! Imam puno o tome da kažem, kako sam ja to podnela i kada bih imala mogućnosti odvela bih unutrašnju kontrolu tamo. Ljudi, ni na filmu nema toga verujte šta vam kažem. Da li da opisujem tretman i život tamo? - napisala je Anabela na svom Instagram nalogu, a potom je dodala još jedan "stori":

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Objava Anabele Ščekić

- Dodala bih da me policija nije tražila , i da nisam bila obaveštena. Zato sam najnormalnije otišla u Sup kako bih produžila dozvolu, gde sam i bila uhapšena - završila je vidno potresena Anabela.

Republika

Foto: Republika.rs

Natalija Ščekić

Podsetimo, Natalija je ispala u toku karantina jer je, kako navode zadrugari, imala napad panike i lupala je po sobi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading