TARA PONOVO PONIZILA ŠA! Simova priznala da se NE KAJE zbog ODNOSA sa Vukom Mobom, pa progovorila o TROŠENJU Nenadovih para! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.02.2022

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počela je još jedna radio-emisija "Amnezija", čiji je domaćin Bane Čolak, a na samom početku otkrio je samo neka dešavanja sa sinoćne žurke, o kojoj svi bruje i dan-danas.

TARA PONOVO PONIZILA ŠA! Simova priznala da se NE KAJE zbog ODNOSA sa Vukom Mobom, pa progovorila o TROŠENJU Nenadovih para! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tara Simov prva je gostovala u današnjoj emisije, pa prokomentarisala njeno najnovije pomirenje sa Nenadom Aleksićem Ša, o kom je imala da kaže sve najgore:

- Opet smo zajedno, ja sam rekla, nemam konkretan odgovor. Nenada boli kad ponavljam da ga ne volim, trudiću se da prestanem da ponavljam. To je neko sa kim sam prošla pakao na zemlji. Ugrozila sam sebe i svoju porodicu, svoj integritet, nisam sigurno ulazila bez emocija u taj odnos. Naš odnos je bio katastrofalan i sad je, samo pre nije bilo ovakvih uvreda, to moram da kažem - počela je Tara.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

- Bole me stvari koje su izrečene u toj svađi. U suštini, on stoji iza onoga što je govorio za crnim stolom, stoji iza tih stvari, ali ne stoji iza onoga što mi je rekao u svađi. Nikada mu nisam tražila da demantuje bilo šta, samo ne želim da me vređa više. I juče su pale teške uvrede. Ja sam neko ko je i pecnuo i bocnuo, ali ako sam ja imala samokontrolu, onda treba da ima i on. Ja sam u više navrata rekla da su njegova pomirenja isključivo iz nekog njegovog zadovoljstva, svestan je da je naš odnos kakav jeste i da s moje strane to nije neka vanserijska ljubav. Niko njega nije terao da plaća 50.000 evra meni, on meni hoće da učini - komentarisala je Simova.

- Da li se kaješ što si bila sa Vukom Mobom? - pitao ju je Čolak.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

- Nisam uradila to da bih se kajala. Nenad je neko ko misli da je to užasno, ali ja sam sa Vukom bila i pre pet godina. Dobro, možda je malo vulgarno to što je opevao, ali ja sam oguglala na sve to - rekla je kratko Tara.

To je odvratno! - dobacivao je Ša.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

02.02.2022 19:06

Ivo su najobicniji ulicari