SNIMLJENA KAKO PERE SUDOVE: Miljana Kulić ODUSTALA OD RIJALITIJA, zaposlila se u KAFANI, a sad otkrila i koliko ZARAĐUJE!

Autor:

Zadruga

22.01.2022

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić objavila je na svom Instagramu da je našla posao u jednoj kafani, te se našalila sa fanovima da se vratila staroj profesiji.

SNIMLJENA KAKO PERE SUDOVE: Miljana Kulić ODUSTALA OD RIJALITIJA, zaposlila se u KAFANI, a sad otkrila i koliko ZARAĐUJE!

Foto: printscreen/instagram.com/miljana_kulic_official

Naime, ona je podelila snimak na kome pere sudove i tom prilikom otkrila da uživa u tom poslu i istakla da je kao konobarica zarađivala približno kao i u rijalitiju.

Republika

Foto: printscreen

Miljana Kulić

 

- Ljudi, zaposlila sam se kao konobarica. Kao što vidite, perem sudove jer je i to posao konobarice, i ja uživam u tom poslu. Radila sam ga i pre, sa ljubavlju radim jer volim komunikaciju sa ljudima. A i rijaliti me je samo upropastio. Zarađivala sam i pre, identično isto u Zadruzi kao i u Čačku kad sam radila. Imala sam veliki bakšiš, ljudi su me mnogo voleli. Nema ko nije došao, a da me nije pitao šta ću da popijem. Sama sebi sam pravila bakšiš i verovali ili ne, imala sam bakšiš do 7.000 - rekla je Miljana u klipu.

Republika

Foto: printscreen

Miljana Kulić

 

Podsetimo, Miljana je pre ulaska u rijaliti "Parovi" radila u jednom kafiću, a kasnije se posvetila rijaliti karijeri. Ipak, sada je više puta navela da je rijaliti za nju prošlost. Ona je iz "Zadruge" diskvalifikovana nakon što je bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli razbila glavu štikolom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
psihijatar

22.01.2022 11:43

Toliko si zarađivala i u rijalitiju, samo lažeš

Anka

22.01.2022 13:10

To ona u svom hotelu,samo gde nestade muz verovatno riba WC.

Ana

22.01.2022 14:19

A HOTEL?JOJ LAZLJIVA BOLESNICA