U TEBI SAM PRONAŠAO SVE! Gagi Đogani NE KRIJE koliko je srećan u ljubavi, pokazao devojku, ONA MU JE UKRALA SRCE! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.01.2022

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar i poznati denser, Gagi Đogani, podigao je veliku prašinu kada je na svom profilu na Instagramu objavio sliku sa svojom izabranicom i pokazao da je konačno srećan u ljubavi.

U TEBI SAM PRONAŠAO SVE! Gagi Đogani NE KRIJE koliko je srećan u ljubavi, pokazao devojku, ONA MU JE UKRALA SRCE! (FOTO)

Foto: RTV Pink, S. Kojić

Naime, na slici on grli izvesnu plavušu, međutim ona nije želela da pokaže svoje lice, a Gagijev osmeh rekao je više od hiljadu reči.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gagi Djogani (@gagiidjogani)

 

- Znam da više nama traženja, ja sam u tebi pronašao sve - napisao je denser, koji je izazvao lavinu kometara, a ljudi su mu čestitali:

"Zaslužio si sreću dobri čoveče", "Osmeh sve govori", "Gagi došlo je i tvojih 5 minuta , potrudi se da traju zauvek", "Bravo Gagi", "Osmeh i oči, to je to" - nizali su se komentari podrške kojima nije bilo kraja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading