JOVANA JEREMIĆ MENJA PROFESIJU, DONELA JE KONAČNU ODLUKU: Voditeljka se obratila gledaocima uživo u programu, otkrila je javno čime će se sada baviti! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.01.2022

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić otkrila je uživo u programu čime će se uskoro baviti.

JOVANA JEREMIĆ MENJA PROFESIJU, DONELA JE KONAČNU ODLUKU: Voditeljka se obratila gledaocima uživo u programu, otkrila je javno čime će se sada baviti! (FOTO)

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Voditeljka emisije ,,Novo jutro" Jovana Jeremić iznenadila je sve gledaoce kada im se obratila uživo u programu i otkrila im da planira da pokrene novi biznis. Naime, poznato je da je voditeljka oduvek želela da bude u Ružičastom jatu, što joj se prošle godine i ostvarilo, ali sada je došlo vreme za nove pobede i kule koje Jeremićeva još uvek nije osvojila. 

 

 

Poznata po britkom jeziku, ali i upornošću, Jovana je gledaocima u jutarnjem programu saopštila da planira da se upusti u potpuno novi posao. Odmah je odgonetnula i pitanje da li će ostati na Pink televiziji. 

 

 

Naime, Jovana je gledaocima poručila da krene putem društvenih mreža i otvori nalog na TikTok-u.

- Razmišljam da li da otvorim i TikTok, publika me želi i tako i na Tviteru, ali kako da postignem sve? I TikTok, i Pink, i Leu - izjavila je Jovana. 

 

 

Tim je Jovana otkrila da neće napuštati Ružičasto jato, ali da razmišlja da postane i uticajna influenserka preko TikTok društvene mreže. 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Pierre

30.01.2022 12:08

Zenska ,sjasi vise . Mozes biti intersantna samo idiotima na tvom nivou !

Odgovori 168 3
Paja

01.02.2022 10:00

@Pierre - Zašto pišete ovo? Zamislite kad bi za svaku poznatu ličnost pisali da će da otvori nalog na tik-tok-u? A kamoli za nepoznate? Da li se pitate, jeste li postali novinari da bi ovakvu vest napisali? Pitate li se?

Goran

02.02.2022 05:23

@Paja - Ej Pajo. Vodi je kuci,ako ti se toliko svidja. A mi ovog akrepa,ima da pljujemo,sve dok je budu ovako reklamirali. I jos nesto: ko je tebi Pajo uopste rekao,da je ovo stvorenje,novinar???? Ja jos ne bih dao,ni ovce da cuva. Da mi se i one jadne istraumiraju,kad je vide.

Vesna

30.01.2022 15:06

Kompleksi su cudo

Odgovori 142 3