BIRA SAMO ONE SA DUBOKIM DŽEPOM! Život Sofije Šašić obeležili su ovi POZNATI muškarci, a Tošić nije jedini FUDBALER sa kojim je bila!

Autor:

Zabava

30.01.2022

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O ljubavnom životu Sofije Šašić se dosta spekulisalo, a ovo su muškarci koji su obeležili njen život.

BIRA SAMO ONE SA DUBOKIM DŽEPOM! Život Sofije Šašić obeležili su ovi POZNATI muškarci, a Tošić nije jedini FUDBALER sa kojim je bila!

Foto: instagram.com

Ćerka Željka Šašića i Sonje Vuksanović, Sofija Šašić našla se u epicentru skandala i žiži javnosti nakon što su u javnost procurile informacije da je u ljubavnoj aferi sa fudbalerom Duškom Tošićem, suprugom pevačice Jelene Karleuše.

 

 

O Sofijinom ljubavnom životu se dosta spekulisalo i pre ovog skandala, te iako je mlada i ima tek 22 godine, Sofija je bila sa dva momka i to veoma poznata.

 Krajem 2018. godine spekulisalo se da je u vezi sa sinom Bobe i Lepe Brene, Viktorom Živojinovićem, a iako su u početku ignorisali te navode, svoju vezu su ozvaničili na dočeku Nove 2019. godine i poljupcem.

 

 

Međutim, njihova ljubav nije potrajala, a Sofija je utehu našla u reprezentativcu Nemanji Radonjiću. Šašićeva se sa fudbalerom zabavljala osam meseci, a neko vreme su živeli zajedno, međutim idila je prekinuta njegovim navodnim neverstvom, te je umesto u Francusku sa njim, Sofija spakovala kofere i vratila se u Srbiju.

 

 

Ovih dana se priča o njenom odnosu sa Duškom Tošićem i navodnoj tajnoj vezi koju imaju, a kako će se priča dalje razvijati, ostaje da vidimo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Jocko

30.01.2022 05:40

Nije problem što ona bira punišiće, već što oni odaberu nju. Devojka je blago rečeno ispodprosečna starleta, da ne kažem ružna.

Odgovori 15 1
lud zbunjen normalan

30.01.2022 06:28

Prosto ko pasulj: umešaće se i Ognjen Vranješ, čisto radi balansa...

Odgovori 16 1
Kiki

30.01.2022 08:35

Klasićna sponzoruša. Posle tridesetak sponzora naići će neko koji će je oženiti.

Odgovori 15 2
Dera

30.01.2022 09:58

Gade mi se sponzoruše. Praktično prodaju svoje telo.

Odgovori 12 2