MILICA MILŠA U ZAGRLJAJU MILOŠA TIMOTIJEVIĆA: Isplivala fotka poznate glumice i oženjenog zgodnog kolege KOJA TRESE INTERNET! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.01.2022

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procurila fotografija Milice Milše i Miloš Timotijevića u strastvenom zagrljaju.

MILICA MILŠA U ZAGRLJAJU MILOŠA TIMOTIJEVIĆA: Isplivala fotka poznate glumice i oženjenog zgodnog kolege KOJA TRESE INTERNET! (FOTO)

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Fotografija poznatih glumaca Milice Milše i Miloša Timotijevića u zagrljaju, uzburkala je javnost, a svi se pitaju šta će reći njihovi supružnici na ovo?!

Naime, na društvenoj mreži Instagram pojavila se fotografija njih dvoje u strastvenom zagrljaju. Fotografija je iz vremena popularne serije ''Srećni ljudi'', a osim što su bili dosta mlađi nego sada, oboje su izgledali savršeno i prezgodno, te su se mnogi upitali da li je bilo nečeg više između njih.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @foto.nostalgija

 

Fotografija je nastala kao bi bila naslovnica jednog magazina, a u komentarima su se svi složili da je glumači par izgledao idealno.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading