DUŠICA JAKOVLJEVIĆ SA SUZAMA U OČIMA! Voditeljka sa KNEDLOM U GRLU progovorila o Kseniji Vučić: HVALA JOJ ŠTO SMO JE POZNAVALI!

Autor:

Zabava

29.01.2022

21:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinarka i voditeljka Ksenija Vučić danas je iznenada preminula u 56. godini života.

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ SA SUZAMA U OČIMA! Voditeljka sa KNEDLOM U GRLU progovorila o Kseniji Vučić: HVALA JOJ ŠTO SMO JE POZNAVALI!

Foto: printscreen

Vest o iznenadnoj smrti novinarke i voditeljke, Ksenije Vučić šokirala je čitavu javnost, a njena porodica i prijatelji su ostali nemi na ovu vest.

Voditeljka Dušica Jakovljević se oprostila od svoje prijateljice prvo na društvenoj mreži Instagram, a potom i u emisiji koju vodi u rijalitiju ''Zadruga.''

Republika

Foto: printscreen/instagram

Dušica Jakovljević o Kseniji Vučić

Dušica je sa knedlom u grlu i suzama u očima započela emisiju, a njene reči su mnoge pogodile.

- Moram da kažem da je večeras teže nego ikada započeti emisiju, danas smo ostali nemi i poptuni muk je zavladao televizijom kada smo saznali da nas je iznenada napustila naša koleginica Ksenija Vučić. Izjavila bih saučešće njenoj porodici i moram da kažem da se lično i profesionalno nosim sa ovakvim situacijama i ovo je bio trenutak kada sam morala da zapišem šta ću sve reći. Ksenija je bila jedan od onih profesionalaca koji bi to razumeli i neko ko je profesiju držao u malom prstu. Tako da nastavljamo i dalje sa programom, a večeras je sigurno teže nego ikada barem od kada sam ja došla na TV Pink. Ksenija nas je i te kako naučila, a i zadužila i hvala joj što smo je poznavali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading