ZOLINA MAJKA POBEGLA IZ DERVENTE! Od SRAMOTE se sakrila, komšije sve otkrile: ČESTO JE VODE U HITNU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

20.01.2022

22:50

Ekipa portala Republika.rs uputila se u Derventu, rodno mesto Lazara Čolića Zole kako bi videli kako njegova majka Bosa podnosi činjenicu da je Miljana Kulić ''sahranila'' njenog sina živog.

ZOLINA MAJKA POBEGLA IZ DERVENTE! Od SRAMOTE se sakrila, komšije sve otkrile: ČESTO JE VODE U HITNU! (FOTO)

printscreen/youtube.com/republika.rs

derventa

Javnost bruji o video snimku Miljane Kulić koja je u Doboju na groblju živog ''sahranila'' bivšeg dečka, Lazara Čolića Zolu. Naime, ona se zavila u crninu, ponela crno - belu fotografiju Zolinu i otišla na groblje na kako je ona rekla četrdesetodnevni pomen, a ovo je veoma uznemirilo njegovu majku Bosu.

www.youtobe.com/Miljana Kulić

Miljana Kulić ''sahranila'' živog Zolu

Ekipa portala Republika.rs otišla je u Dervetnu, kako bi posetila Zolinu majku, Bosu i porazgovarali sa njom o svemu ovome, ali kada smo pokucali na vrata, niko ih nije otvorio. Stan je bio prazan, a od Bose ni traga ni glasa. Njena komšinica nam je otkrila da je otišla u selo kako bi se sklonila od svega, kao i da joj nije ni malo prijatno kada vidi šta sve radi Miljana Kulić.

Republika.rs

Prazan stan Lazara Čolića Zole

- Zolina majka je u selu. Malo se sklonila od ljudi. Svi je pitaju kako izdržava. Još kad smo videli šta je Miljana uradila sa slikom na groblju... Nije ni jednoj majci svejedno kad vidi tako nešto. Šta će jadna...  nije bila dobro ni kad mu je Miljana glavu razbila često su je tih dana vodili u Hitnu.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Zorica

20.01.2022 22:58

Boze zasto ne zatvoriti tu psihopatu Miljanu u ludaru jer ona je samo za to a ne slobodno da seta Srbijom