DUDLILA JE OLOŠ, DOĆI ĆE DEJANU GLAVE! Miljana Kulić BRUTALNO OSULA PALJBU po zadrugarima: POVRAĆA MI SE OD ZOLE!

Autor:

Zadruga

20.01.2022

21:02

Miljana Kulić progovorila je o zadrugarima i trenutnim dešavanjima u Beloj kući.

DUDLILA JE OLOŠ, DOĆI ĆE DEJANU GLAVE! Miljana Kulić BRUTALNO OSULA PALJBU po zadrugarima: POVRAĆA MI SE OD ZOLE!

printscreen

Miljana Kulić

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz pete sezone rijalitija ''Zadruga'', ali bez obzira na sve svakodnevno prati dešavanja u Beloj kući, pa je tako sada prokomentarisala pojedina dešavanja koja su ostavila utisak na javnost otkad ona nije deo rijalitija, prenosi Informer.

Dalila je kriva za ono što je Dejan uradio

youtube.com/Zadruga Official

Miljana krivi Dalilu za sve

 - Uh koliko sam se uznemirila kada sam gledala ovaj snimak. Ovo apsolutno prevazilazi sve granice, ovo više nije rijaliti. Sve je postalo horor film. Žao mi je Dejana! Vidi se da je emotivno nestabilan, da Dalila manipuliše njime. Kada je on nasmejan, Dalila krene da plače da bi Dejan krenuo za njom. Ona je dno dna! Ja ne znam kojim imenom bih nazvala tu ženu, za mene on nije žena, za mene je ona jedna oštrokondža, ološ!

Dejan je mogao da se ubije

youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević razlupao sebi glavu

- Mogao je da iskrvari da je pogodio neki nerv i da se ne daj Bože desi ono najgore. Dejan je sklon samopovređivanju. Doživeo je javno poniženje na nacionalnoj najgledanijoj televiziji. Odrekao se svega zbog te Dudlile, promenio je veru zbog te nje. Ona je kriva što mu je davala lažnu nadu jer kada god je on bio srećan tamo, ona je pokušavala na sve moguće načine da ga unesreći. Ona ne želi da ga vidi srećnog. Želi da se neko raspada zbog nje, da pati.

Ne želi da čuje za Zolu

Lazar Čolić Zola često plače za njom, ali Miljanu to ne zanima i ne želi da mu oprosti ništa.

www.youtobe.com/Miljana Kulić

Miljana Kulić ne želi da oprosti Zoli

- Ne želim da ga gledam, niti bilo šta povraća mi se.  Ne interesuje me. Ne interesuje me. Ne interesuje me kraj. Odmah mi se prevrne u želucu i odmah imam nagon na povraćanje, evo života mi mog.

Ani Jovanović bivši razlupao salon

Zadrugarka Ana Jovanović od samog ulaska u rijaliti počela je da flertuje sa mnogim muškarcima, a ni ne sluti da joj bivši uništava sve napolju.

instagram.com

Ani Jovanović uništen lokal

- Čula sam za ovu priču! Ona preko dana glumi gospođu, a uveče dočekuju kockare i pijane miškarce da bi pravile priču neku zarad opstanka u rijalitiju. Ne dopada mi se njena struktura ličnosti i to što ona radi. Ne podržavam takve devojke. 

Kur*inska posla

Aleksandru Nikolić upoređuju sa Majom Marinković, te navode da preuzela ulogu u ''vrtenju oko prsta'' frajera u Beloj kući.

Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić

- Kur*inska posla tu bih stavila tačku na priču o njoj.

Sandra Rešić baca oko na devojke?

Jovana Tomić Matora i Sandra Rešić su priznale da su se ljubile, a  Miljana kaže da zna za njihovu aferu.

youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora i Sandra Rešić

- Imale su one taj neki poljubac na "Zadrugoviziji", pa se Rešićka pravdala. Smatram da ona nije uopšte onakva kakva se predstavlja. Mnogo je gora možda i u istom rangu kao i ove obične rijaliti učesnice. Verujem u to da se ljubila sa Matorom jer sam videla da ima afiniteta prema ženama. Hvatala me je za grudi, zadnjicu...Govorila mi je: "Jao tvoje grudi, jao tvoja zadnjica".

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Zorica

20.01.2022 21:32

Milana kako te nije sramota do pricas o drugim zadrugarima zasto prvo ne preispitas sebe sta si sve radila u zadruzi Koji si ti lice er I olos a I za psijatrijsku bolnicu si lazljivice I prevarantu

mina

21.01.2022 08:07

sve istinu kaye pa je ljujte do sutra kakva god da je ne laye sad

jasna

21.01.2022 10:16

miljo samo ti kayi onako kako jeste i ispravno je sve sto si sad rekla