MISICA NASRNULA NA NOVINARA! Šok u novoj emisiji ''Minsko polje''! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

20.01.2022

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emisija "Minsko polje sa Jovanom Ljubisavljević" svakog četvrtka od 20 časova samo na portalu i jutjub kanalu Republika.rs.

MISICA NASRNULA NA NOVINARA! Šok u novoj emisiji ''Minsko polje''! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

U novoj emisiji ''Minsko polje sa Jovanom Ljubisavljević'' gost je bio novinar Marko Pantić.

Njih dvoje su pričali na brojne goruće teme, a Marko je pored toga što je otkrio ko mu je favorit u ovoj sezoni i raskrinkao brojne zadrugare.

- Do skoro ništa nije moglo da me iznenadi kada je rijaliti u pitanju, ali iz dana u dan sve to postaje jako čudno, prvo samopovređivanje Dejana Dragojevića, što ne znam šta bih smeo i kako da kažem, a da ne uvredim ni jednu ni drugu stranu, zaista mislim da čovek čim izađe mora da poseti neko stručno lice i porazgovara, jer ako mu se napolju ne bude javila možemo samo da zamislimo šta može da mu se dogodi, a da niko ne bude u blizini - iskren je Marko i dodaje:

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Marko Pantić u emisiji ''Minsko polje''

- Zabrinula me je samo jedna rečenica na koju mnogi verovatno nisu obratili pažnju kada je to njegovo izlaganje bilo, kada je lupao... jeste ''poklaću ih sve''. To ne može da izgovori neko ko je psihički stabilan.

A onda je Jovani ponovo pušten snimak kom se nije nadala, njih dvoje tokom Jovaninog učešća u rijalitiju ''Zadruga'' iz pozicije, učesnik - novinar. Međutim, dogodilo se nešto što apsolutno niko nije očekivao, Misica je gađala Marka ''iznervirana'' zbog svega što joj priređuje.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Jovana Ljubisavljević gađala Marka Pantića

O čemu su sve pričali i šta se sve dogodilo u emisiji pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Anja

20.01.2022 20:02

Zadovoljstvo mi je bilo pogledati. Dobro i zanimljivo vođen razgovor. Lepa i pametna Jovana i uvek zanimljivi Marko. Bravo!