HAOS U PORODICI MARINKOVIĆ! Taki BESAN KAO RIS na Maju koja je na KOSOVU: DVA DANA MI SE NE JAVLJA NA TELEFON!

Autor:

Zadruga

20.01.2022

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković otišla je u Šilovo kod bivšeg dečka, Milana Jankovića Čorbe, a njen otac Taki Marinković tvrdi da ne zna šta se dešava.

HAOS U PORODICI MARINKOVIĆ! Taki BESAN KAO RIS na Maju koja je na KOSOVU: DVA DANA MI SE NE JAVLJA NA TELEFON!

Foto: republika.rs/printscreen/youtube

Maja Marinković i Milan Janković Čorba pomirili su se nakon izlaska iz Bele kuće, te je Marinkovićeva otišla u rodno mesto svog bivšeg dečka, Šilovo na Kosovu i Metohiji, gde su prvo uhvaćeni zajedno iako su pokušavali da sakriju, a potom su i objavili zajedničku fotografiju nakon čega su svi pomislili da je došlo i do obnove romanse.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/majaamarinkovic

Maja Marinković u Šilovu

Međutim, Maja je demantovala navode da su u vezi, rekavši da su odlučili da budu prijatelji i da je tako najbolje za sve. Majin otac Taki Marinković nije preterano oduševljen njenim odlaskom kod Čorbe, te je odlučio i da ostane uzdržan na ovu temu.

- Nemam pojma ja o čemu se tu radi, iskreno da vam kažem. Eno je, uživa već dva dana tamo, nije mi se ni javila na telefon. Samo mi je uvalila da čuvam Lea - požalio se Takii dodao:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taki Tadza (@takitadza)

 

- Nikakve komentare ne dajem, zovite Maju Marinkovic. Kad je ona na slobodi, nikakve komentare ne smem da dajem, to mi je strogo zabranila. Ljuti se! Rekla mi je da joj se ne mešam u njen izbor, rekao sam ja onda ni da se ona meni ne meša u moje izbore. Ima 25 godina, sama odlučuje šta će da radi. Ništa ne komentarišem jer oni se posvađaju, pa pomire, a ja ispadnem j*bena stranka - iskren je bio Marinković za Pink.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
mina

21.01.2022 09:14

bravo taki pusti nek se druye

Lena

21.01.2022 10:46

Ma Taki je samo sad ljut,ali kad mu dodje cerka,opet sve po starom.,,Budi dobra sine,taja ce ti svasta kupiti,,...nikada nije sama nesto stvorila...rijaliti i to bez honorara.Jos je duzna produkciji ali su joj oprostili.Gde je tu pravda?