ZAJEDNO SMO ODLUČILI! Maja Marinković OTKRILA DETALJE odnosa sa Čorbom: CICINA MAMA MI JE NOVA DRUGARICA!

Autor:

Zadruga

20.01.2022

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković otkrila je u kakvom su odnosu ona i Milan Janković Čorba.

ZAJEDNO SMO ODLUČILI! Maja Marinković OTKRILA DETALJE odnosa sa Čorbom: CICINA MAMA MI JE NOVA DRUGARICA!

Foto: printscreen/instagram.com/majaamarinkovic

Odnos Maje Marinković i Milana Jankovića Čorbe sve više intrigira javnost, naročito otkad je otišla na Kosovo i Metohiju, u Šilovo kod Čorbe, a sada se oglasila i otkrila sve o njihovom odnosu.

- Nakon Čorbinog izlaska iz "Zadruge", zvao me je da mi se izvini kada je video da su ga svi iz rijalitija izdali, a da sam ja uvek bila uz njega od početka do kraja i rekao mi je:"Ne znam da li da ti se zahvalim ili izvinim" (smeh). Tako je počela naša komunikacija, i onda me je zvao da se vidimo - priča Maja i otkriva da li su u vezi:

Republika

Foto: pink.rs

Maja Marinković i Čorba zajedno u Šilovu

- Nismo u vezi, mi smo odlučili da budemo prijatelji. On je shvatio da sam mu ja ispala jedini pravi prijatelj iz rijalitija i da nikada nisam dala na njega.

Maja je i dalje u Šilovu, a kako kaže njegova porodica ju je sačekala raširenih ruku.

- Dočekali su me odlično, oni su zaista divni ljudi. Cicina mama mi je nova drugarica, baš se lepo družimo svi. Obišli smo par gradova, uživali... - kaže Marinkovićeva za Pink i dodaje da Čorba nije za upoređivanje sa ostalim bivšim momcima.

 

 

- Što se Cice tiče, to je posebna priča, ne bih upoređivala naš odnos sa mojim bivšim vezama. To je nebo i zemlja, mi smo prijatelji i ovako nam je odlično.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
jaca

21.01.2022 07:10

poydrav ya jankovice i maju lepo druyenje