REČI GRUJINE ŽENE KIDAJU DUŠU! Ljiljana skrhana bolom nakon INTIMNOG ODNOSA Mime i njenog muža: SAMO DA SU MOJA DVA ANĐELA SREĆNA!

Autor:

Zadruga

06.01.2022

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon intimog odnosa Nikole Grujića Gruje i Milane Mime Šarac, oglasila se i njegova supruga Ljiljana Grujić.

REČI GRUJINE ŽENE KIDAJU DUŠU! Ljiljana skrhana bolom nakon INTIMNOG ODNOSA Mime i njenog muža: SAMO DA SU MOJA DVA ANĐELA SREĆNA!

Foto: PRINTSCREEN

Nikola Grujić Gruja i Milana Mima Šarac prešli su preko svega što im je rečeno u porukama podrške i tokom poseta porodice i nastavili sa svojom romansom, kao da se ništa nije dogodilo. Čak ni reči Grujinog oca da se skloni od Mime i da mu je supruga još uvek u porodičnom domu nisu opametile Nikolu, već su ga još više približile ljubavnici.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Gruja i Mima spavali

Njih dvoje su juče bili gosti u radiju ''Amnezija'' i tom prilikom govorili o ljubavi, a Bane Čolak je obelodanio i da je došlo do intimnog odnosa, nakon čega se oglasila njegova supruga koja je i dalje istog stava, da ni šta ne želi da rešava putem medija.

- On sam pokazuje sve, tako da je svaki moj komentar suvišan. Samo želim da su moja dva anđela srećna i sve ću uraditi da tako i ostane - bilo je sve što je Ljilja rekla za Pink.rs.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marko

07.01.2022 11:26

Molim Boga da majka i njena dva anđela budu srećna.