DALILINA MAJKA VAN SEBE NAKON ĆERKINOG RAZVODA: Emina Mujić uputila JEZIVE PRETNJE I PSOVKE, Dragojevićima pripremila OSVETU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.11.2021

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Dalile Dragojević, Emina Mujić oglasila se ponovo na društvenim mrežama te uputila jezive pretnje na račun zadrugara koji su uz Dejana u teškim trenucima.

DALILINA MAJKA VAN SEBE NAKON ĆERKINOG RAZVODA: Emina Mujić uputila JEZIVE PRETNJE I PSOVKE, Dragojevićima pripremila OSVETU! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, facebook.com

Dalila i Dejan Dragojević tokom jučerašnjeg dana potpisali su papire za razvod braka, a tim povodom su se oglasili Dalilini roditelji (detaljnije pogledajte OVDE)

Emina Mujić ponovo se oglasila na društvenim mrežama te opelala po Dalili, a onda uputila jezive pretnje na račun zadrugara.

Republika

Foto: facebook.com/Emina Mujić

Objava Daliline majke, Emine Mujić

 

- Govn*ri evo vam razvod! Neka crkve svako ko je učestvovao u ovome i svi njegovi. Dalila je go*no, a vi svi koji ste jos doprineli ovome crknite i vi i vaše porodice kompletno. Mamu ću vam jeb*ti svima, samo polako, platićete go*na svi jednog dana. Osveta se hladna servira. Smrdljiva trojka uz Dejana da Bog da svi plakali onako za najmilijima od smrada Miće, Đedovića, Sandre i ostalih go*ana - napisala je vidno besna i nervozna Emina Mujić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Zana

19.11.2021 10:11

Koji recnik ima ? Boze, sacuvaj nas od ovakvih. Pa, nije narod dzaba rekso :" iver ne pada daleko od klade" . "Bravo". I mama i kcerka su zasluzile da budu voditeljke na TVu. Neka ih angazuje...

Odgovori 45 3
Ina

19.11.2021 10:35

Boze sacuvaj, kakve su ove kletve?? Dokaz da se bave magijom. Zeni pokri se po glavi, kcerka ti je ulicarka, to znamo od prije!!

Odgovori 48 4
Iva

19.11.2021 14:28

Olos bolesni !

Odgovori 19 1
Luka

19.11.2021 15:34

Hahahahaha O cemu ova bolesnica prica?? Na kojoj je sada drogi? Dalili i njenoj bednoj mami ni popovi niti hodje mogu pomoci!

Odgovori 14 0