DEJAN VIDEO DA JE DAVID POSLAO PAPIRE ZA RAZVOD BRAKA: Njegova rekacija IZENANADILA SVE, a onda priznao da li je spreman da oprosti PORODICI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.11.2021

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević shvatio da je David poslao papire za razvod braka, a onda sve iznenadio rekcijom.

DEJAN VIDEO DA JE DAVID POSLAO PAPIRE ZA RAZVOD BRAKA: Njegova rekacija IZENANADILA SVE, a onda priznao da li je spreman da oprosti PORODICI! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Tokom sinoćne emisije "Gledanje sniaka" Dejan Dragojević video je klip kako njegov brat maše papirima za razvod koje je sam omogućio, pa se nasmejao.

Dejanu je snimak stavio osmeh na lice, dok je Dalila "izgorela" od besa.

- Meni je ovo stvarno smešno, neka je tako reagovao, neka su papiri stigli što pre - istakao je Dejan, koji nije znao da je njegov brat sve završio.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan se nasmajo da je video da je David poslao papire

- Nije mi to palo na pamet, video sam samo da je advokat iz Rume. Komentarisanje ljudi, dopisivanje, antifanovi, previše opipavanja terena, vraćanje na stare priče, to je najgore bilo, nisam podrška toga. To nas je uvuklo u problem - rekao je Dejan koji nije mogao javno da oprosti porodici još uvek.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

Dalila je bila besna, pa se umešala i istakla da želi svog psa Tedija u rijalitiju.

- Ja molim produkciju da ubaci Tedija, ja neću da on bude tamo sa njima - rekla je ona, a Dejan se protivio.

Detaljnije pogledajte u video-prilozima:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Miloš

21.11.2021 18:07

Davide,bravo.Odličan posao si završio. Po Produkciji to bi stiglo nikad.Tako radi bratina. Deki je srećan što se oslobodio ove prostitutke,Konačno je slobodan i srećan.Kada je video klip nasmejao se naglas od zadovoljstva Dosta je bio u "karantinu zla"Ona je psihički boelsniikm, to treba lečitii pod hitno. Konačno ,Deki je skinuo zlo i oslobodio se radodajke. Srećno maleni, sldeći put vodi računa s kim ulaziš u vezu.Podrška! Pozz za Dragojeviće

Ljubica

22.11.2021 09:08

Dragojevići, Pantovićevi, Djogani, upropastiše svoju decu