TAKI MARINKOVIĆ ZBOG ĆERKINIH SILIKONA I HIROVA PRED BANKROTOM: Maja će dovesti oca do propasti, OVAJ potez ga je dotukao! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

27.09.2021

12:00

Maja Marinković nakon abnormalno ogromnih silikona u grudima, od Takija Marinkovića njenog oca tražila je još jednu paprenu stvar, zbog koje će biti na ivici egzistencije.

Republika.rs

Taki Marinković zbog ćerke Maje Marinković pred bankrotom

 

Jedan od najpoznatijih rijaliti očeva Taki Marinković u debelim je problemima zbog njegove ćerke Maje Marinković, koja je nedavno uradila papreno skupu operaciju ugradnju većih silikonskim implantata u grudi. 

printskreen/pink TV

Maja Marinković pokazala nove silikone

 

Maja je i pre toga imala velike grudi, ali je ona prosto želela veće ,,balone", koje joj je omogućio njen otac Taki. Ovaj biznismen je na ćerkine grudi pukao preko 4. 000 evra, budući da je 700 kubika stavila u svaku dojku. 

Međutim, nakon grudi, Maja je odlučila da je vreme da ima i psa i to sada rasu koja je u trendu za Instagram fotke. U pitanju je pomeranac, koji sam po sebi papreno košta, a dodatna oprema je takođe skupa. Maja je izrazila želju da dobije pomeranca, budući da sve njene koleginice poput Ive Grgurić, Ane Korać, Lune Đogani i ostalih imaju čak i po nekoliko komada ,,za poneti". 

instagram printscreen

Maja Marinković kupila papreno skupog psa

 

Taki je odlučio i da ovaj hir ispuni svojoj ćerki, a izvor blizak njemu nam je otkrio da je situacija sa novcem baš rizična. 

- Taki je kupio Maji pomeranca, ljudi vi niste svesti, to košta ko jedna njena s*sa! Taki će zbog Maje bukvalno da bankrotira, to je haos!  Em ga stiglo sve oko Švedske, em Majine grudi i sad ovaj pas, pa ako ne verujete meni, pozovite tog dečka, nek vam kaže cenu, još su oni dobili sa popustom, reklama i te fore, ali pas košta preko 5. 000 evra! Taki kad je čuo, čoveku se slošilo! - govori izvor za Republika.rs blizak Takiju. 

instagram.com/takitadza

Taki Marinković pred bankrotom

 

Komentari (0)

Loading