TAKI MARINKOVIĆ SPAKOVAO KOFERE I NAPUSTIO SRBIJU! Biznis, lova i svadba, sa sobom VODI I MAJU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

26.09.2021

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac bivše rijaliti učesnice Maje Marinković, spakovao je kofere i napustio Srbiju, zbog privatnog biznisa i moguće svadbe, a njemu će se pridružiti i ćerka koja ove godine izgleda neće biti deo rijalitija ''Zadruga.''

Republika

Foto: republika.rs/printscreen/youtube

Taki Marinković odlazi iz Srbije i vodi sa sobom ćerku Maju Marinković

Taki Marinković, otac bivše rijaliti učesnice Maje Marinković, spakovao je kofere i napustio Srbiju. Naime, on je odlučio da ode u Švedsku, u kojoj mu inače živi devojka sa kojom se pomirio i za koju je nedavno pripremio verenički prsten, ali pored ljubavi i privatan biznis mu je jedan od razloga zbog kojih odlazi.

Republika

Foto: Republika.rs

Taki Marinković napustio Srbiju

Kako se navodi, njemu će se uskoro pridužiti i ćerka Maja, za koju se spekulisalo da će ući i u petu sezonu rijalitija ''Zadruga'', ali kako stvari stoje do toga neće doći, jer će ona zajedno sa svojim ocem pokušati da pronađe sreću u drugoj zemlji, daleko od rijalitija i bivših momaka koji su zajedno u istom.

- Taki je odlučio da ode i Švedsku, ima više razloga. Pomirio se sa svojom bivšom devojkom, uspeo je da joj smekša srce, nadamo se uskoro svadbi, a drugi razlog je taj što ima ozbiljan biznis koji će mu doneti brdo para! Uskoro mu se i Maja pridružuje, nema za nju ove godine rijalitija, tako su se dogovorili, za sada ništa! Idu tamo da uživaju i da Taki završi pregovore oko ozbiljnog biznisa - govori izvor blizak Takiju za Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading