ŽENA OD SULTANA ZGRNULA SILNE PARE NA NASTUPU: Pevačica za samo nekoliko sati zaradila vrtoglavu sumu novca, ZELENE LETELE NA SVE STRANE! (PAPARACO/VIDEO)

Autor: Aleksandra DIMIĆ

Zabava

26.09.2021

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica Tijana Milentijević vratila se iz Amerike sa jednomesečne turneje i odmah počela da nastupa po prestoničkim splavovima i klubovima, te je tako sinoć splav na kom je nastupala bio krcat, a publika je pevačicu obasipala zelenim novčanicama.

Republika

Foto: republika.rs/printscreen/youtube.com

Tijana Milentijević na nsatupu zaradila nekoliko hiljada eura

Tijana Milentijević samo nekoliko dana po povratku sa američke turneje, nastavila je da puni klubove i splavove po Beogradu, te se tako sinoć na jednom prestoničkom splavu tražilo mesto više za nastup mlade pevačice.

 

Naime, publika je sa nestrpljenjem čekala da Tijana izađe na binu, a kada se splavom prolomio njen glas i pesma ’’Žena od sultana’’ publika je pala u trans i do ranih jutarnjih časova pevala sa njom u glas.

Republika

Foto: Republika.rs

Tijanu Milentijević kitili parama na nastupu

Kako je publika bila celo veče na nogama, atmosfera je bila sve vrelija, a Tijana je odlučila da svojoj vernoj publici ispuni nekoliko muzičkih želja, što je njih oduševilo, te nisu žalili novac kojim su kitili pevačicu. Zelene su pljuštale, a Tijana je u ruci za samo nekoliko minuta imala preko 2.000 evra.

Republika

Foto: Republika.rs

Tijana Milentijević na nastupu dovela je atmosferu do usijanja

Koliko su u Americi galantni ne znamo, ali je ovo zasigurno bio za Tijanu plodonosan prvi nastup nakon turneje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading