MARIJA KULIĆ U OČAJU ZBOG MILJANE! Nakon POMIRENJA sa Zolom, porodica DIGLA RUKE od nje!

Autor:

Zadruga

10.09.2021

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić bila je vidno neraspoložena za komentarisanje, pa je tako i odbrusila predstavnicima sedme sile.

Republika

Foto: instagram.com

Marija Kulićč besna na Miljanu Kulić, digla ruke od nje

 

Jedna od najpoznatijih rijaliti mama Marija Kulić oglasila se povodom učešća njene ćerke u rijalitiju ,,Zadruga 5" Miljane Kulić, pa je bila izuzetno oštra na rečima. Iako nikada nije opravdavala ponašanje njene ćerke, Marija je ovaj put bila izuzetno besna zbog Miljaninog ponašanja, pa je svima stavila do znanja da je razočarana u nju. 

Nisam gledala, ne znam o čemu se radi. Sada čujem od vas. Ne znam šta je sa njom i ako smatra da treba sve to treba da radi zbog Zole, neka radi šta hoće, ne interesuje me više. Moj trud i trud cele moje porodice nisu uspeli, i sve to što smo joj pričali kako bi njoj bilo lakše, ništa od toga. Razumela bih da ona i zapreti produkciji i sve ovo što radi da radi, ali iz opravdanih razloga, ali zbog Zole šta će da radi, ne zanima me – rekla je Marija, piše Kurir.rs.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić razočarana u ćerku Miljanu Kulić

 

Podsetimo, Marija i Lazar Čolić Zola, inače Miljanin bivši dečko su u žestokom subkou bili i tokom trajanja rijalitija, a njihove rasprave su nadaleko poznate. Oni nikada nisu uspeli da reše nesuglasice i probleme koji su izbili, pa je sasvim jasno zbog čega je Kulićka digla ruke od svoje ćerke.

Spekulisalo se i da će Marija ući u ,,Zadrugu 5" sa Miljanom, ali do toga za sada nije došlo, pa nam ostaje da vidimo da li će se to ispuniti ili će poslednja sezona najgledanijeg formata televizije Pink.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić razočarana u ćerku Miljanu Kulić zbog odnosa sa Zolom

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nislija

10.09.2021 22:44

Marija ako nemozes da udjes u zadrugu daje čuvaš molim te pošalji brata once daje sačuva.