PREKO TRNJA SKANDALA I EKSPLICITNIH SCENA DO ZVEZDA: Oni su sastavni deo slagalice koja je dovela do nastanka "Zadruge"! (FOTO/VIDEO)

Autor: Anđelija Grujić

Zadruga

08.09.2021

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su svi detalji rijalitija u Srbji!

Republika

Foto: E-Stock, ST/A.Nalbantjan, D. Kadić

Sve tajne rijalitija u Srbiji na jednom mestu

Nova sezona popularnog rijaliti programa „Zadruga“ počela je u nedelju, 05. septembra, a kao i svaka prethodna, sa sobom je, osim novih učesnika, na male ekrane dovela novog voditelja, nove zadatke i novo okruženje. Međutim, ovaj program, koji mnogi ljudi vole i prate danas, iz sezone u sezonu napredovao je i manjao se do neprepoznatljivosti, te gotovo niko ne seća kako su „Survajver“, „Veliki brat“, „Farma“, „Parovi“, pa između ostalih i „Zadruga“, postali tako veliki deo naše svakodnevnice.

Rijaliti programi svoje poreklo vode iz perioda kasnih četrdesetih godina prošlog veka kada je režiser Alen Funt kreirao svoj prvi takav šou pod imenom „Candid Camera“. Od tada rijaliti programi polako počinju da rastu sve dok devedesetih i ranih dvehiljaditih ne doživljavaju veliki procvat kroz emisije poput „Velikog brata“, „Idola“ i „Survajvera“ koji se ne zadržavaju na mestu svog porekla nego, u nešto izmenjenim formama, nastaju širom sveta. Tako „Veliki brat“ nastaje u Americi 1997. godine, a u Srbiju dolazi tek 2006. godine.

Foto: Republika.rs

Marijana Zonjić praktično nije bila obučena

Zadrugarke se oblače drugačije

Iako od samog početka rijalitija u Srbiji imamo prilike da vidimo jako oskudno oblačenje takmičarki, početak pete sezone "Zadruge" obeležila je golotinja, a posebnu pažnju su privukle Deniz Dejm, Olja Vampirica i Marijana Zonjić koje su se pojavile više gole nego obučene. 

Podsetimo Deniz je bila obučena u providnu majicu ispod koje nije imala brus, te su joj grudima bile prekrivene samo natpisom "NO", dok je Marijana Zonjić nosila samo haltere i tri tračice prekointimnih delova tela.

Prvi rijaliti format u Srbiji zvao se „Cirkus Voajer“, a svoju slavu sticao je svega godinu dana, do 2001. do 2002. godine. U njemu je bilo šest takmičara, tri muškarca i tri žene, koji su osam nedelja, uz kamere koje su bile uključene 24 sata dnevno, živeli u prikolici. Pobednica tog rijalitija je devojka Maja iz Arilja, koja je tada osvojila 20.000 dinara. Ubrzo taj rijaliti zamenjen je popularnijim formatima.

“Zadruga” se pojavljuje 2017. godine, a popularnost među gledaocima stekla je veoma brzo. Bela kuća u kojoj žive zadrugari smeštena je u sredini kompleksa zgrada u Šimanovcima, u kojima učesnici rijalitija imaju sve što im je neophodno za normalan život, gde će provest devet ili deset meseci svog učešća. Pobedu u prvoj sezoni ovog rijalitija odnela je popularna pevačica Kija Kockar, koja je tada kući odnela nagradu od 50.000 evra.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Deniz Dejm je poslala važnu poruku

Rijaliti iz sezone u sezonu 

Iako je ideja ovakvog TV sadržaja da predstavi kakav je svakodnevni život običnih ljudi, iz godine u godinu rijaliti podseća društvo na osovne društvene probleme. Tako smo u prvoj sezoni "Zadruge" mogli da se suočimo sa prvom javnom prevarom, kao i osećanjima prave prevarene žene, dok je početak pete sezone obeloežen odevnom kombinacijom Deniz Dejm.

Kako smo već pisali, ova takmičarka iako je više svog tela pokazivala nego što je sakrila, preko svojih očiju napisala je kreonom "No", a isti natpis imala je i preko grudi. Poenta ovog njenog stajlinga, jednostavna je:

- Koliko god žena bila gola, ne znači ne.

Ovo se savršeno uklapa sa temama koje su prethodnih godina vrlo bitne u svetu, a koje Srbiju potresaju od početka ove godine, poput slučaja Lečić- Štajnfeld i Aleksić-Radulović. 

„Zadruga 1“ obeležio je trojac Kija, Luna i Sloba Radanović, a sve to jer su Sloba i Kija bili u braku dok se nije pojavila Luna, trend slamanja brakova i sklapanja novih veza, nastavlja se kroz sve naredne sezone, a 06. septembra 2018. godine Kija Kockar otvarila je „Zadrugu 2“ kada se zajedno sa Željkom Mitroviće provozala gondolom. Inače, ulazak gondolom u grad koji je obeležio svaku prethodnu sezonu potiče još iz Italije, kada je porodice Mediči, najpoznatija pokroviteljska porodica, to ispratila.

„Zadruga 2“ sa sobom donosi i nove promene, te u sklopu kompleksa zgrada zadrugari sada imaju i šiša-bar, kafić „Dubioza“, restoran brze hrane, parking, zalagaonica, nautička prodavnica, tajna mračna soba i „Milenijina palata“. Kao i sve druge „Zadruge“, i drugu sezonu je obeležila prevara. Pratioci rijalitija dobro se sećaju da je Ana Korać skinula dečka popularne starlete Aleksandre Subotić, Davida Dragojevića. Pobedu je te sezone odnela Luna Đogani, koja je osim 50.000 evra sa sobom kući odvela i Marka Miljkovića, koji je sada njen muž i otac njene skoro tromesečne bebe Mie.

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Maja i Alen Hadrović samo su jedan od parova koji je sreću pronašao u rijalitiju

Riajliti donosi ljubav svojim učesnicima

Mnogi rijaliti učesnici ljubav za ceo život našli su upravo u samim takmičenjima. Luna Đogani svog izabranika Marka Miljkovića upoznale je na ovaj način, a sa njim sada ima i tromesečnu ćerku Miu. Slično se desilo i Dalili i Dejanu Dragojeviću, a Maja Marković, sada Hadrović, udala se nedavno za svog partnera iz "Zadruge", Alena Hadrovića, a uskoro očekujemo i njen porođaj.

Luna Đogani otvara „Zadrugu 3“ u septembru 2019. godine, a nakon 9 meseci pobedu u ovoj sezoni takmičenja odnosi Iva Grgurić. Treću sezonu „Zadruge“ obeležio je Marko Janjušević Janjuš, kada je javno priznao da svoju ženu Enu vara sa Majom Marinković, a da ju je pre toga varao sa Ivanim Šopić.

Ljubav Maje Marinković i Janjuša nastavlja se u četvrtoj sezoni ovog popularnog tv sadržaja, a njihov odnos biva sve vatreniji i vatreniji, te se već na samoj sredini sezone vidi da je njihova veza toksična, brojne svađe i tuče svakako su obeležili „Zadrugu 4“, koju je naravno u septembru otvorila prošlogodišnja pobednica Iva. Osim Maje i Janjuša, još dve afere drumale su Belu kuću tokom cele četvrte sezone. Veza između, tada oženjenog, Nenada Aleksića Ša i Tare Simov, prodrmala je celu Srbiju, posebno s obzirom da reperova bivša žena nije htela da učestvuje u igri, te nije ni komentarisala čitavu situaciju. Afera koja je izazvala mnogo manje buke, ali je i najbolje prošla, ondnosno njene posedice su bile najblaže jeste veza u koju je oženjeni Kristijan Golubović ušao sa Kristinom Spalević. Pobedu u ovoj sezoni rijalitija odnela je Nadica Zeljković, majka pobednice prve sezone, Kije Kockar.

Republika

Foto: Promo foto

Željko Mitrović je najavio da će "Zadruga 5" biti poslednja

"Zadruga 5" biće poslednja

Rijaliti program "Zadruga" oborio je sve rekorde gledanosti u prethodnoj sezoni, a Željko Mitrović time je bio jako zadovoljan. Međutim, očekuje se da će peta sezona ovog programa biti najbolja, te je najavljeno i da će to biti kraj rijalitija.

- Sledeća, peta sezona "Zadruge" biće ujedno i poslednja -  rekao je Mitrović na finalu "Zadruge 4".

Nadica je otvorila zatim u nedelju otvorila „Zadrugu 5“ i tom prilikom komentarisala je nove učesnice rijalitija, koje su ekscentrične i zaboravljaju da je poenta da budu prirodne. Svakako da se učesnice ove sezone ne mogu opisati kao obične, a njihovo ponašanje na otvaranju, pa i u prvih par dana rijalitija, pokazuje da će ova sezona zaista biti kruna rijalitija u Srbiji, kao što je i obećano, s obzirom da je Željko Mitrović najavio da će ovo biti poslednji rijaliti program ovog formata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading