MILJANU KULIĆ ZBOG DUGA OD 1.200 EVRA POSEĆIVALI ZELENAŠI: Otkrivamo sve detalje afere "etno-selo"!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bane Ðokić ispričao šta se sve dešavalo na ranču njegovog oca i raskrinkao zadrugare koji su proveli leto kod njih.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Miljanu Kulić posetili zelenaši

Novi zadrugar Bane Ðokić počeo je da otkriva šta se dešavalo u famoznom etno-selu čiji je vlasnik njegov otac, a gde su tokom leta dolazili učesnici "Zadruge" i pravili skandale. Voditelj Milan Milošević je u emisiji "Pres-pretres" otvorio prvu temu o aferi "etno-selo", te podigao Baneta, koji je u Belu kuću ušao kao skandal-majstor poznat i po aferi koju je imao s Tanjom Savić, kada je raskrinkao njenog bivšeg muža Dušana Jovančevića. Bane je prvo udario na Miljanu Kulić i Maju Marinković, kao i na Filipa Cara, koji su posećivali etno-selo njegovog oca.

Celo etno-selo se orilo od Majinog i Carevog seksa. Maja je vrištala kao da je neko kolje

- Ja znam Janjuša i Zolu, tamo su bili, Filipa nisam video, ali znam da je bio. Miljani sam danas sasuo sve u lice jer me je iznerviralo to njeno pravdanje da je dobar čovek. Tamo je maltene živela za džabe, jela, pila, ugošćena, krili smo je od novinara, paparaca, a ona se ponela veoma ružno i to iskoristila. To je njen obraz, njen način ophođenja prema ljudima. Ona je meni bila mnogo draga, zvala me je na Vajber, preko Instagrama. Miljana je ostala dužna skoro 1.200 evra, čak ju je moj otac vodio na neke preglede. Tražila je i od zelenaša novac, čuo sam priču da je od Cara tražila 1.800 evra, to je to - rekao je Bane bez ustezanja i straha da će iskusni rijaliti-igrači udariti na njega, a onda je raskrinkavanje nastavljeno kada ga je voditelj upitao:

- Koliko si upoznat u dešavanja između Maje i Cara?

Đokić je dalje otkrio:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mensur je spavao sa malolenicom

 

Mensur overio maloletnicu!

Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić odlučili su da se maksimalno posvete jedno drugom, pa čak i spavaju zajedno, kao pravi par. Oni su već prve noći imali seks, a on je zanemario činjenicu da ona ima tek 17 godina. Dok su njihovi cimeri čekali ispred prodavnice, da bi sebi obezbedili namirnice za ovu nedelju, Milica i Mensur otišli su u krevet, pa ispod pokrivača rekli jedno drugom sve što im leži na srcu, a Ajdarpašić nije mogao da obuzda ruke, te se pokrivač sve vreme pomerao.

- Tamo su bili zajedno. Prvo su se seksali, imali su glasan seks, celo etno-selo se orilo od njihovog seksa. Maja je dahtala i vrištala kao da je neko kolje. Posle seksa je razlupala sobu, lomila je sve, kao stoka najveća. To nije normalno. Bilo nas je sramota, pa smo pojačavali muziku. Mi nismo kupleraj. Maja je onda vrištala i svađala se s Carem, pravila scene, ljudi su slušali, gledali. Bio je red seksa, pa red svađe. Ona nije normalna. Taki je dolazio da je smiruje. Čovek se tresao zbog lude Maje. Car je isto pravio scene. Tukli su se za ručkom. Jedu mirno, a onda samo počnu da se udaraju i prskaju jogurtima i supama.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanija i Marko se ne razdvajaju

Stanija flertuje s Markom!

Marko Osmakčić se ne odvaja od Stanije Dobrojević, a jasno je i da ona gaji simpatije prema njemu. On joj je po ulasku na imanje u Šimanovcima pomogao da rasporedi svoje stvari, a prekjuče je ceo dan bio kraj nje na garnituri. Voditelj Milan Milošević je tokom emisije "Izbor potrčka" podigao Lepog Miću da bi odabrao svoja dva potrčka. Pevač je podigao nekoliko zadrugara.
- Stanija ceo dan danas flertuje s gospodinom. Šatro kao: "Šta Pablo jede, gde će da piša" - rekao je Mića, a onda je izabrao upravo Staniju i Marka za potrčke.

Miljana Kulić nije mogla da ostane nema na prozivke da je ostala dužna 1.000 evra u etno-selu Baneta Ðokića, pa je rekla koju u svoju odbranu.

Republika

Foto: printscreen

Janjuš odlepio za Marijanom Zonjić

 

Janjuš se naložio na Marijanu Zonjić

Marko Janjušević Janjuš izašao je iz turbulentne veze s Majom Marinković, a čini se da je našao zamenu u pevačici Marijani Zonjić.

Iako je naglasio da je ušao u "Zadrugu 5" da bi se pokazao u boljem svetlu, Janjuš ne izbegava žensko društvo i uvek se rado odazove na flert. Onda je Marijana pala u njegov zagrljaj po malo nežnosti dok su sedeli na garnituri u dnevnom boravku, a on je sve prihvatio i počeo je da je mazi. Da li je na pomolu nova veza, videćemo narednih dana.

- Tvoj otac je želeo mene da "šiša" za spavanje. Prvo je noć bila 1.900, a onda kada je čuo da ulazim opet u "Zadrugu", rekao je 3.900. Hteo je da me opelješi. Sve je počelo od Zole, koliko smo vam samo napravili para, reklama, svi su dolazili tamo da se slikaju, došao si da se nakačiš na mene, pisao si mi poruke da si moj fan i da me voliš - rekla je Miljana, a onda joj je Bane uputio nekoliko uvreda:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Deniz Dejm za Irmu tvrdi da je seljanka

 

Deniz: Irma je jeftina seljanka s nadogradnjom od pet centi!

Irma Sejranić je skočila i pomenula da Deniz Dejm neće da prizna da je trans, a ona joj je odmah uzvratila sočnim uvredama.

Naime, bosanska pevačica i slovenačka starleta imale su opasan sukob za crnim stolom, gde je zgodna crnka pokazala da joj verbalno niko nije ravan:

- Ti si nebitna osoba s nadogradnjom od pet centi i samo se kačiš na tuđe priče - poručila je Deniz.

- Devojko, ti ne znaš šta si. Ja sam te pitala da li si muško ili žensko, ti si rekla da imam nešto protiv transosoba. Smiri se, devojko, opusti se. Ja sam dobila informaciju da si priznala da si bila muško - rekla je Irma.

- Ti nisi Irma Sejranić, ti si Irma Seljanić! Sedi na ovo - uzvratila je Dejmova i pokazala joj dva srednja prsta.

- Klošarko, pobegla si iz sela i ostavila neplaćen račun, molila si da te kriju od novinara i živela sa Zolom! Molila si sve, moja tetka te je krila!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading