JA SAM MINU VOLEO ABNORMALNO! Mensur otkrio Staniji sve o BIVŠOJ DEVOJCI: Vrbaški se oglasila pa SPUSTILA NJEGA I MILICU!

Autor:

Zadruga

07.09.2021

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mensur Ajdarapašić priznao Staniji da je voleo Minu, ona se oglasila pa spustila njega i Milicu Veselinović.

Republika

Foto: republika.rs, ST/N. Pančič

Mesnur Ajdarapašić i Mina Vrbaški

 

Tokom današnjeg dana Stanija Dobrojević i Mensur Ajdarapašić razgovarali su na doku vezano za njegov odnos sa Milicom Veselinović.

Naime, oni su počeli od teme kako je dobro kada imaš neku osobu u rijalitiju:

- U ljudskoj je prirodi da traži od tebe da napraviš svoj svet ovde. Kada imaš osobu ovde, daj Bože da uspe i napolju - rekla je Stanija, na šta je Mensur otvoreno rekao:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mensur i Stanija razgovaraju o Mini Vrbaški

 

- Ne mogu da podnesem da neko ne ceni sebe. Nije mi žao, nego me vređa kako se određene osobe ponašaju, na šta su sve spremne.

Nakon ovoga Mensur je sve iznenadio svojim priznanjem da je voleo Minu Vrbaški, a Stanija ga je upozorila.

- Ja sam Minu voleo abnormalno, i tu nema priče - rekao je Mensur, na šta mu je Stanija odgovorila:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mensur priznao da je voleo Minu Vrbaški

 

- To se videlo , ali nemoj da se igraš sa nečijim emocijama, to dete ima 17 godina - rekla je Stanija, na šta je Mensur otkrio šta je on zapravo rekao Milici:

Ja sam njoj rekao, ništa ti ne zameram. Mlada si, ja mogu da ti pomognem. Ako ti želiš da ti bude lepo, neka ti bude lepo. Moj ti je princip sledeći, ne bih voleo da čujem da si za ovako kratko vreme opet lutala. Onda ću da ti kažem moj krevet nije više za tebe, idi u drugi krevet - rekao je Mensur.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mensur Ajdarapašić i Stanija Dobrojević

Detaljnije pogledaje u video-prilogu.

Nakon Mensurovog priznanja oglasila se i Mina Vrbaški za domaće medije.

- Iskreno, neke stvari da stavimo po strani - kako je bilo, bilo je, to je prošlost, nešto je što se zaboravilo, nemam šta previše da dodam. Osoba je za mene nepoznata, ne znam o kome se radi - poručila je Mina Vrbaški za Pink. rs, a potom se osvrnula i na njegovo zbližavanje sa novom zadrugarkom Milicom Veselinović koja je potkačila Minu na samom početku.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mina Vrbaški se oglasila

Naime, Milica je izjavila da želi da pokaže da nisu sve devojke koje imaju 17. godina kao Mina, a nakon toga odmah prvo veče završila sa njenim bivšim dečkom ispod jorgan planine.

- Devojka je rekla da želi da pokaže da nisu sve devojke kao Mina Vrbaški. Devojka je ušla i napravila korak koji ja nisam napravila, tako da ja ne znam da li sam toj devojci uzor, da li je moj fan ili ne znam ni ja šta. Izgleda da je moj idol. Pokazala je svoje pravo lice, mislim da su njeni roditelji oduševljeni. Želim joj svu sreću u narednom periodu u Zadruzi, mislim da će oboriti sve rekorde, tačnije da ih je već oborila. Oprala me je fino, mogu ti reći - rekla je Mina za kraj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Željko

07.09.2021 20:31

Koju on voli toj kosti pucaju.