MARIJA I SINIŠA KAKVE NISTE VIDELI: Miljana pokazala šta joj rade roditelji tokom noći! (FOTO)

Autor:

Zadruga

26.08.2021

05:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Miljana Kulić objavila je fotografiju na kojoj je pratiocima pokazala šta njeni roditelji rade, ali i kako trenutno izgledaju!

Bivša zadrugarka i rijaliti zvezda Miljana Kulić na svom Instagram profilu objavila je fotografiju roditelja Marije i Siniše Kulić.

Dosta se spekusalilo o zdravlju Miljaninih roditelja, koje je dosta narušeno od početka rijalitija Zadruga 4, pa sve do danas. Govorilo se i da će Miljana svoj honorar potrošiti na lečenje svojih roditelja i to ni manje, ni više nego u Turskoj.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana se blamirala u emisiji

 

Međutim, do toga nije došlo, ali je Miljana uspela još jednom da razočara svoje roditelje, time što je ponovo uplovila u vezu sa Lazarom Čolićem Zolom, kog njena majka baš i ne želi za zeza, iz više opravdanih razloga.

Republika

Foto: Instagram.com

Miljana pokazala šta rade Marija i Siniša

 

Ali izgleda da je Kulićeva našla put kako da omekša srca Marije i Siniše, pa je objavila fotografiju na kojoj njih dvoje poziraju jedno pored drugog. Svi su primetili Marijinu promenu kada je fizički izgled u pitanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mlla

26.08.2021 14:46

Kutije cigareta na sve strane,neozbiljno do zla boga.

Odgovori 68 18