FILIP CAR JE NJEN TIP: Buduća zadrugarka bacila oko na dečka Maje Marinković! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

25.08.2021

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Spasojević ulazi u Zadrugu 5 zbog novca i sopstvene promocije, a kako je FIlip Car njen tip, mnogi očekuju da će pokušati da ga otme od Maje Marinković.

Republika

Foto: Republika.rs

Ana Spasojević ulazi u Zadrugu 5 zbog novca

 

Danas se u prostorijama televizije "Pink" snimaju profili potencijalnih učesnika "Zadruge 5". Među njima je i Ana Spasojević, iz Jagodine kojoj ovo nije prvi rijaliti, a ulazi kako sama kaže zbog promocije i novca.

Zna mnoge zadrugare, Mina Vrbaški joj je dobra drugarica, a o Maji Marinković nema preterano lepo mišljenje, dok Taru nije želela da komentariše.

Republika

Foto: Republika.rs

Ana Spasojević zna mnoge zadrugare, ali informacije o njima čuva za Belu kuću

 

Ana tvrdi da ima dosta informacija, koje je spremna da iznese ukoliko bude bilo potrebe za tim, a kako kaže ne plaši se da će izaći nešto o njoj što joj može narušiti ugled.

Spasojevićeva kaže da je njen tip muškarca Car, da se ne poznaju, ali da su se čuli, ali da od njih dvoje nema ništa jer je on sada sa Majom Marinković u vezi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading