PLAŠIM SE ZA SVOJ ŽIVOT! Tara Simov nakon napada priznala: STALNO DOBIJAM PRETNJE!

Autor:

Zadruga

12.08.2021

07:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Tara Simov našla se na meti hakerskih napada nakon čega su joj na svim društvenim mrežama ugašeni profili, a ona je priznala da je ovaj put jako uplašena za svoj život.

Republika

Foto: printskrin/Republika

Tara Simov

 

Bivša učesnica "Zadruge", Tara Simov, našla se na meti hakerskih napada nakon čega su joj na svim društvenim mrežama ugašeni profili koje je jedva uspela da vrati, a sama je priznala da je uplašena za sopstvenu bezbednost i život, prenosi Kurir.

 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tara Simov uplašena za svoju bezbednost

 

- Na svim društvenim mrežama su mi hakovani profili. Sve sam prijavila policiji i prijava je prosleđena Višem javnom tužilaštvu za visoko ​tehnološki kriminal. U jednom trenutku morala sam da ugasim sve naloge na internetu. Moram da priznam da sam se ovoga puta jako uplašila za svoj život. Od kada sam izašla iz Zadruge meni konstantno stižu pretnje, poslednjih nedelja sam neke od njih i objavljivala na svom Instagram profilu, i zato mislim da je ovaj hakerski napad povezan sa tim - govorila je Simova i dodala:

 

Republika

Foto: E-Stock/ Časlav Vukojičić

Tara o hakerskim napadima

 

- Zabrinuta sam za svoju bezbednost, iskreno previše sam uplašena, jer ne znam na šta su ti ljudi spremni. Ovako ne sumnjam ni na koga konkretno, može da bude bilo ko i ovako me svi mrze tako da je to verovatno - zaključila je Tara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vladimir

12.08.2021 12:06

Tara nikoga ne interesuje. Propalitet i narkomanka. Dosadili su svojim lažima.