TARA UDARILA NA ŠA! Simova obelodanila šokantnu prepisku sa reperom, ismejala ga javno: JADNO! (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.08.2021

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša i Tara Simov ne prestaju da iznenađuju svojim turbulentnim odnosom, ali sada su rešili da definitivno stave tačku na svoju romansu, a raskid kroz koji prolaze je burniji nego veza u kojoj su bili, te je Tara rešila da obelodani njihove najnovije prepiske i pokaže zapravo kako je Nenad moli za oproštaj, što je sve iznenadilo.

Republika

Foto: Republika.rs

Tara i Ša

 

Nenad Aleksić Ša i Tara Simov ne prestaju da budu u žiži interesovanja, ali ovaj put javnost potresa njihov raskid koji je i više nego buran, a kako se drugačije i očekivati, kada im ni veza nije bila mnogo mirnija.

Naime, njih dvoje prolaze kroz turbulentan raskid, nakon što se Ša iselio iz Tarinog stana, Simova je izašla u grad gde ju je u jednom beogradskom klubu dočekao natpis ''Tara srećan raskid'' čime je potvrdila i zvanično da je njihovoj romansi došao kraj.

Međutim, bivša zadrugarka ne prestaje da iznenađuje, te je sada na svom Instagram profilu objavila njihovu prepisku u kojoj je reper moli da se pomire i govori joj koliko je voli, ali ona odbija to da prihvati, ponavljajući mu uvrede koje joj je izgovarao.

Tara je prepisku objavila uz komentar - hahahah, jadno.

 

Republika

Foto: instagram.com/tarasiimov

Objava Tare SImov

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Stefa

11.08.2021 19:12

Šta treba još da mu kaže da ga ne voli?

Dragutin

12.08.2021 05:51

Lažovi. Ništa im više ne verujem.