TARI NAJVEĆA PODRŠKA OKRENULA LEĐA: Bivša zadrugarka će POLUDETI zbog PRIVATNE PREPISKE koja je isplivala!

Autor:

Zadruga

11.08.2021

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivala prepiska Tarine podrške i Marka Đedovića

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Tara Simov i Marko Đedović

 

Kao bomba odjeknula je tokom jučerašnjeg dana vest da su Tara Simov i Nenad Aleksić ša raskinuli. Oni se su doživelo kataklizmu u ljubavi, pa su počeli jedno drugo da preko društvenih mreža demantuju.

U celu pričuo umešao se i njihov bivši prijatelj Marko Đedović koji je prokomentarisao njihov raskid (detaljnije pročitajte OVDE).

Marko je sada na svom Instagram profilu objavio i post Tarinih fanova, koji su se odrekli Simove.

Republika

Foto: instagram.com/marko_djedovic__

Objava Marka Đedovića

- Povodom svega do sada, i tri godine fan stranice Tare Simov, dosta, dosta je bilo, povlačim se, ne mogu da branim tri godine osobu koja je ovakva kakva je, sramno je iskreno braniti i biti dan Tare Simov naručito sada, nije mogla odluka samo već i njeni svakodnevni postupci, greške pravi tolike da nikad se opametiti neće nažalost, ostaće u nekom kanalu kao što je Marko Đedović rekao jednom prilikom, eto da se nadovežem i na Nenada, prvi put sam mislila da je krenula pravim putem sa osobom koja je voli više od bilo koga pre i nikada neće imati takvu osobu pored sebe da je ovoliko voli, žao mi Tarita iskreno što skrećeš sa puta pravog i opet se vraćaš na staro - napisala je sada već bivša podrška Tara Simov.

A kako će Tara reagovati nakon ovoga što joj fanovi polako okreću ostaje nam da vidimo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dera

11.08.2021 19:34

Koliki ludak treba biti da bi bio fan jedne narkomanke.