OTKRIVEN DATUM MAJINOG I ALENOVOG VENČANJA: Alex pokazala pozivnicu, EMOTIVNA PORUKA MLADENACA TERA NA SUZE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.08.2021

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugari Maja Marković i Alen Hadrović otpočeli su svoju vezu u ''Zadruzi 4'', a po izlasku nastavili su romansu koju će ovekovečiti venčanjem. Otkriven je datum ceremonije, ali i izgled pozivnice koja je mnoge ostavila bez daha.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Alen Hadrović i Maja Marković

 

Bivši zadrugari Maja Marković Alen Hadrović svoju vezu su otpočeli u rijalitiju, a po izlasku su nastavili emotivni odnos, koji je doveo do Majine trudnoće i odlukom da svoju ljubav kruniši brakom.

 

Republika

Foto: prinstcreen/instagram.com

Maja i Alen u Zadruzi

 

Naime, par je odredio 20. avgust kao datum koji će slaviti do kraja života zajedno, a odlučili su da na svoj veliki dan pozovu i nekoliko bivših zadrugara, među kojima je i Aleksandra Nikolić koja se na svom Instagram profilu pohvalila pozivnicom koju je dobila od Maje i Alena.

- Nekada davno, na jednom čudnom mestu, princ je upoznaoprincezu i obećao joj da će zajedno živeti do kraja života - emotivna je poruka na pozivnici.

 

Republika

Foto: instagram.com/printscreen/alex_mima

Pozivnica Maje i Alena

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading