HOĆE DA SE UBIJE?! Miljana Kulić priznala: Znam da mi je potrebna PSIHIJATRIJSKA POMOĆ!

Autor:

Zadruga

12.08.2021

06:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić, bivša zadrugarka, progovorila je o zdravstvenom stanju svojih roditelja, pa otkrila kakve posledice ona ima zbog toga!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana je otkrila šta joj je najteže!

Bivša zadrugarka Miljana Kulić ne prestaje da privlači pažnju medija što svojim ponašanjem, što svojim izborima, što teškom sudbinom.

Ova zadrugarka je za "Objektiv" govorila o zdravstvarnom stanju svojh roditelja i tom prilikom je otkrila čega se najviše plaši.

-Najviše sam zabrinuta za zdravstveno stanje mojih roditelja. Otkako sam izašla iz rijalitija, imam strahove da budem sa njima, bežim samo da se ne bih suočavala sa tim problemom i generalno sa celom tom istinom- počela je Miljana, pa dodala:

- Tata je trenutno jako loše. On je imao prvi stadijum raka grla, javio se na vreme, ali je upao u tešku depresiju i mrzovoljan je. Išao je na skener u Sremskoj Kamenici i tamo su videli da nema metastaza. Ne jede, ne izlazi iz kuće, pa se plašim da od toliikog ležanja ne dobije vodu u plićima. Mama je bolje, završena su zračenja i terapije i nadam se da će sve biti okej. Živim u konstantnom strahu da i kod jednog i kod drugog ne počnu metastaze. Psihički sam jaka da bih mogla to da preživim. Ja bih, ne razmišljajući o posledicama i bez obzira na to što imam dete, digla ruku na sebe i tu bi bio kraj. Svesna sam da sam bolesna i da mi je potrebna psihijatrijska pomoć.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vladimir

12.08.2021 12:09

Zna da joj je potrebna psihijatrijska pomoć od detinjstva. Ne može se vaditi da su sada roditelji krivi za njeno stanje. Nije više maloletna. Treba da se leči.

Psihijatar

12.08.2021 13:29

Tek si se sad setila? Tebi treba pomoć već 20 god, samo mitrovići te raubuju, ali si jadna glupa, pa ne vidiš Idi malo u noćne provode, koliko se brineš o svojima....

Zoran

12.08.2021 17:49

Sve sto je Vesna Rivas pricala.Sve je bila u pravo.Njeno ponasanje je dovelo do obolevanja roditelja.Umesto da ide da se leci.Ona trci u rijaliti.Kriva je TV Pink zasto je poziva za ucesce u Zadrugu. Treba da je uputi na lecenje ako joj misli dobro.