NADEŽDA OTERALA TOMINU MAJKU IZ KUĆE: Nakon skandala je prodaje, UNIŠTILI SU JADNU ŽENU!

Autor:

Zadruga

12.08.2021

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Nadežda Biljić nedavno je nasrnula na majku svog verenika Tome Panića koja nakon incidenta sa snajkom nije izlazila iz kuće od sramote, a kuću je odmah stavila na prodaju.

Republika

Foto: printskrin, E-Stock/Č. Vukojičić

Jasmina Panić i Nadežda Biljić

 

Bivša zadrugarka Nadežda Biljić nedavno je fizički nasrnula na majku svog verenika Tome Panića koja nakon skandala od bruke i sramote nije izlazila iz kuće, a naprasno je odlučila i kuću da proda, prenosi Kurir.

Naime, ona je pokušavala da sakrije porodični sukob, međutim, ova vest je u Svilajncu odjeknula, te su se Jasmina i njena porodica našli na meti uvreda, podmseha i ponižavajućih komentara, bez obzira na to što su glavni akteri pokušali da demantuju celu priču. Jasminu i Nadeždu su navodno razdvajali radnici pumpe koji stvrde da Tomina majka nije izašla iz kuće nakon incidenta koji se dogodio, a da je odmah nakon toga stavila kuću na prodaju.

 

Republika

Foto: Printscreen

Jasmina Panić prodaje kuću

 

- Ovde je haos bio u Svilajncu. To su svi znali ovde, moje kolege su danima pričale o tome, nama je bilo jako smešno što su oni to demantovali. Sigurno su Toma i Nadežda naterali Jasminu da kaže da se to nije desilo. Ona žena od blama nije izlazila danima iz kuće, bukvalno ceo Svilajnac joj se smejao. Odmah nakon toga, pre otprilike dva-tri dana, stavila je kuću na prodaju, eno je tabla, bode oči koliko je velika. Ljudi iz komšiluka pričaju da će je dati ispod svake cene, jer više ne može da trpi podrugljive priče i osmehe, pitanja i komentare. Oni su tu jadnu ženu uništili. Šta je dočekala, da mora da beži iz svoje rođene kuće zbog nekih kretena. Katastrofa - rekao je radnik na benzinskoj pumpi. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Eto!

12.08.2021 07:12

Kako je vaspitala sina, tako joj se i vraca. Majke, mislite o tome.

Vladimir

12.08.2021 12:04

Sinovi kada se ožene ne vide i ne poštuju nikoga. A još kada se rodi dete potpuno zaboravljaju roditelje.